Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Epsonilta kaksi uutta 44 tuuman tuotantotulostinta

20.8.2021 09:35Uutiset » Laitteet
Epsonin uusi SureColor SC-T7700D -tulostin on suunniteltu erityisesti arkkitehti- ja insinööritoimistoille sekä muille rakennusalan yrityksille. Kuva: Epson.

Epson on julkistanut uuden tulostinvalikoiman, johon kuuluu kaksi täysin uutta 44 tuuman suurkuvatulostinta. SC-T7700D on suunnattu mm. rakennusalan piirrosten ja myymäläjulisteiden tuotantoon ja SC-P8500D valokuvien ja laadukkaiden julisteiden tuotantoon.

Tiedotteen mukaan kompaktin ja modernin muotoilun ansiosta tulostimet sopivat useimpiin työ- ja liiketiloihin. Tasaisen ylä- ja takapinnan ansiosta ne voidaan sijoittaa lähelle seinää ja tasaista yläpintaa voidaan hyödyntää laskutasona. Tulostimissa on kaksi paperirullapaikkaa, mikä mahdollistaa tuottavuutta lisäävän rullalta rullalle tulostuksen. Tuotantoa helpottavat myös automaattinen materiaalinvaihto rullien välillä sekä valinnainen keräilytaso, joka pinoaa materiaalit jopa kahdelta täydeltä rullalta.

SureColor SC-T7700D on suunniteltu arkkitehti- ja insinööritoimistoille sekä muille rakennusalan yrityksille, jotka tulostavat yksityiskohtaisia ja tarkkoja CAD-suunnitelmia ja piirustuksia, sekä yrityksille, jotka tulostavat julisteita esimerkiksi myymälöihin ja tapahtumiin. Tulostimessa on kuuden värin Ultrachrome XD3 -mustesarja, jonka punainen muste tuottaa elävän värisyvyyden sekä terävät ja tarkat viivat.

SC-P8500D on suunniteltu julisteiden tuotantoon sekä suurikokoisten valokuvien tulostukseen. Kuuden värin UltraChrome Pro6 -mustesarjassa on matta- ja valokuvamusta sekä uusi harmaa muste, joka tuottaa tasaiset väriliu’ut ja vähentää rakeisuutta. Suuren tuotantonopeuden (jopa 18 neliömetriä tunnissa valokuvalaadulla) ja korkean tulostuslaadun lisäksi tulostimessa on alhaiset käyttökustannukset.

Share: