Epsonilta järeä tekstiilitulostin

6.8.2020 16:41Uutiset » Laitteet
Uudella SureColor SC-F10000 sublimaatiotulostimella voi tulostaa tekstiilejä jopa 255 neliömetriä tunnissa. Kuva: Epson.

Epson on julkistanut ensimmäisen 76 tuumaisen suurkuvatulostimensa. Sublimaatiotulostin SureColor SC-F10000 on kehitetty tuotantolaitteeksi tekstiilialalle, jossa korkea tuottavuus, nopeus ja luotettavuus ovat keskeisiä tekijöitä liiketoiminnan menestyksen kannalta. Laitteen lukuisiin käyttökohteisiin kuuluvat esimerkiksi muoti, urheiluvaatteet, kodin sisustus, mainostuotteet ja soft signage.

– Sublimaatiotulostusasiakkaat haluavat nopeat läpimenoajat, tasaisen suorituskyvyn, laadukkaan tulostuksen ja luotettavan toiminnan. Nämä vaatimukset huomioon ottaen olemme kehittäneet teollisuustason sublimaatiotulostimen, jonka uskomme asettavan alalle uudet standardit. Toimintamme perustuu innovointiin, ja tämä on niitä hetkiä, jolloin nostamme sublimaatiotulostuksen tuottavuuden uudelle tasolle, sanoo Epson Europen tuotepäällikkö Neil Greenhalgh.

SC-F10000 tarjoaa kaikista Epsonin suurkuvatulostimista parhaimman suoritustehon. Laitteessa on neljä uutta PrecisionCore Micro TFP -tulostuspäätä sekä tulostuksen aikana vaihdettavissa oleva irtomusteratkaisu. Tulostusnopeus on jopa 255 neliömetriä tunnissa. Laitteen innovaatioita ovat mm. automaattinen säätötekniikka, uusi kuivain, irtomusteratkaisu ja tarkka paperinsyötön järjestelmä.

Epson valmistaa itse kaikki SC-F10000-laitteen komponentit, mukaan lukien tulostuspäät, musteen, laiteohjelmiston ja ohjelmiston. Laite on saatavana syyskuusta 2020 alkaen.

Share: