Epsonilta helppohoitoinen sublimaatiotulostin

6.8.2019 07:00Uutiset » Laitteet

Uusi sublimaatiotulostin SureColor SC-F6300 on saatavilla elokuussa. Kuva: Epson.

Epson on julkistanut uuden 44-tuumaisen SureColor SC-F6300 -sublimaatiotulostimen. Erityisesti tekstiilien ja mainostuotteiden valmistajille sekä valokuvastudioille kehitetty SC-F6300 parantaa valmistajan mukaan tuottavuutta ja vähentää käyttökatkoksia.

Kehitysaskelten tuloksia ovat asennuksen yksinkertaisuus ja helpot, käyttäjän toteutettavissa olevat huoltotoimet sekä laitteen mukana toimitettava ohjelmisto, jonka avulla voidaan hallita tulostustehokkuutta entistä tarkemmin.

Epson Europen tuotepäällikkö Neil Greenhalgh kommentoi uutta mallia näin:

– Epsonin tulostinperinne on käsite jo itsessään. Nyt voimme tarjota tuotantokäyttöön kokonaispaketin, joka tuo mielenrauhaa ja mukavuutta. Olemme myös varmistaneet asennuksen ja huollon yksinkertaisuuden: mitään erityisosaamista tai erikoistyökaluja ei tarvita. Itse asiassa olemme varmoja siitä, että tätä sublimaatiotulostinta käyttävät yritykset pystyvät toimimaan jatkuvasti täydellä teholla. Laitteen käsittelytarve on nimittäin erittäin vähäinen.

SC-F6300-mallin mukana toimitetaan sille räätälöity ohjelmistotukipaketti. Laite on suunniteltu toimimaan tuotannon keskeisenä lenkkinä, olivatpa lopputuotteet urheiluvaatteita, muotitekstiilejä, mainoslahjoja, mukeja, hiirimattoja, avaimenperiä tai puhelinkoteloita. Laite on varmatoiminen kokonaisratkaisu väritulostukseen.

Share: