Epsonilta ensimmäiset taso- ja lateksitulostimet

23.9.2020 09:52Uutiset » Laitteet
Epsonin SureColor SC-V7000 on monipuolinen tasotulostin nopeaan tuotantoon. Kuva: Epson.

Epson laajentaa laitevalikoimaansa suurkuvatulostimissa. Yritys lanseeraa tänä vuonna ensimmäisen UV-LED-tasotulostimensa. Toinen uutuus on ensimmäinen lateksitulostin. Laitteet ovat tulossa markkinoille marraskuussa ja Suomessa joulukuussa.

Epsonin SC-V7000 tasotulostimessa on Epsonin Micro Piezo -tulostuspää sekä uusi 10-värin UV-mustesarja, johon kuuluvat mm. harmaa, punainen, valkoinen ja lakka. Ionisaattorit ja kohdistustapit helpottavat käyttöä ja lisäävät tehokkuutta ja tuottavuutta. Epson Edge Print RIP -ohjelmisto yhdessä UV Flatbed Controller -ohjelmiston kanssa lisäävät tuotantonopeutta ja tuottavat tulosteita yksinkertaisella ja toistettavalla tavalla.

Tulostin pystyy tulostamaan tulosteita useille materiaaleille ilman esikäsittelyä, mm. akryyli, polykarbonaatti, PVC, alumiini, metalli, polyesteri, vaahtolevyt, puu ja kivi. Tulostusalueen enimmäiskoko on 2,5 x 1,25 m.

– Kaikki SC-V7000:n toiminnot on kehitetty asiakasta ajatellen. Olemme lisänneet ainutlaatuisia Epsonin ominaisuuksia erottuaksemme ja parantaaksemme tarjontaamme suurkuvatulosteiden tuotannossa. SC-V7000 on taloudellinen, monipuolinen ja tehokas tulostin, jonka avulla Epson on nyt vahvasti mukana myös tasotulostinmarkkinoilla, Epson Suomen suurkuvatulostinmyynnistä vastaava Kenneth Hilapieli kertoo.

Epsonin SureColor SC-R5000-tulostin käyttää hajuttomia, vesipohjaisia resin-värejä. Kuva: Epson.

Nopeasti kuivuvat tulosteet uudella laitteella

Epsonin uusi 64-tuumainen SureColor SC-R5000-tulostin tarjoaa tiedotteen mukaan tarkat ja nopeasti kuivuvat tulosteet useille erilaisille materiaalityypeille. Laitteessa käytetään vesipohjaisia resin-musteita eli lateksia.

Resin-musteratkaisu tarjoaa teippitulostajille ja tulostustaloille mahdollisuuden tuottaa laajan valikoiman mainosmateriaaleja ja korkealaatuisia tulosteita kestävällä ja tehokkaalla tavalla. SC-R5000 -tulostin tarjoaa poikkeuksellisen tulostustehon ja värien hallinnan PrecisionCore Micro TFP -tulostuspään ansiosta. Tarkka lämpötilan säätö, jota valvotaan neljällä lämpötila-anturilla, varmistaa, että värit ovat tasaiset reunasta reunaan ja ylhäältä alas. Kolme erillistä lämmitysaluetta takaavat värien tasaisuuden ja täydellisen materiaalinkäsittelyn. Tehokas kuivaus mahdollistaa laminoinnin heti tulostuksen jälkeen, joka nopeuttaa tuotantoaikaa.

Uusi 6-värin UltraChrome RS -muste on hajuton, vesipohjainen resin-muste, joka soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa ympäristöissä, kuten kouluissa, sairaaloissa, hotelleissa ja sisätiloissa. Bulk-musteratkaisu on saatavana 1,5 litran mustepusseilla keskisuurille tulostusmäärille ja kahdella mustesarjalla suuria tulostusmääriä varten.

Share: