Epson julkaisi Fespa -messuilla kaksi uutta tulostinta

16.5.2019 18:04Uutiset » Laitteet
Epsonin uudet suurkuvatulostimet tarjoavat entistä alhaisempia käyttökustannuksia. Kuva: Epson.

Epson on julkistanut kaksi uutta SureColor SC-S -sarjan suurkuvatulostinmallia, SC-S60600L:n ja SC-S80600L:n. Nämä 64 tuuman suurkuvatulostimet jatkavat palkittua SureColor SC-S -tulostinsarjaa. Ne tarjoavat entistä alhaisemmat kokonaiskäyttökustannukset asiakkaille, joiden tulostustarve on suuri.

Näiden teollisten tulostimien merkittävänä etuna ovat uudet riittoisat 1,5 litran mustepussit, sanoo Chris Davies, LFP-tulostimien tuotepäällikkö.

– Tämä merkitsee pidempiä käyttöaikoja, vähemmän käyttäjän huoltotoimia ja lyhyempää joutoaikaa. Uudet musteet ovat lisäksi ympäristöystävällisiä. Epsonin UltraChrome GS3 -ekoliuotinmusteille on myönnetty tärkeimmät ympäristösertifikaatit, mukaan lukien GreenGuard Gold ja AgBB. Muiden SureColor SC-S -tulostimien tapaan laitteet ovat vähähuoltoisia, erittäin luotettavia ja helppoja asentaa, Davies sanoo.

SC-S60600L:ssä ja SC-S80600L:ssä on Epson PrecisionCore TFP -tulostuspäät. Laitteiden mukana toimitetaan Epson Edge RIP -ohjelmisto ja LFP Accounting Tool -työkalu, jonka avulla työkohtaisia kustannuksia voidaan seurata tarkasti.

Molemmilla SureColor SC-S L -malleilla pystyy tulostamaan monenlaiselle materiaalille läpinäkyvästä kalvosta valokuvapaperiin, tapettiin, canvas-paperiin ja vinyyliin asti. Näin ollen laitteet soveltuvat suurten kylttien ja taulujen, myyntipistetuotteiden ja tienvarsimainosten, tausta- ja etuvalaistujen kylttien sekä autojen teippausten tulostamiseen.

Share: