Entistä järeämpiä tasotulostimia Incalta

27.6.2019 17:47Uutiset » Laitteet
Inca Digitalin Onset X -tuoteperhe soveltuu automatisoituun tehotuotantoon. Kuva: Inca Digital.

Brittiläinen Inca Digital valmistaa suuren volyymin tasotulostinjärjestelmiä korkealla automaatioasteella. Nyt yritys on laajentanut Onset X -tuoteperhettään kahdella tehokkaalla mallilla.

Uudet mallit Onset X2 HS ja Onset X3 HS tarjoavat yrityksen mukaan huomattavan tuottavuuden nousun aikaisempiin X2 ja X3 malleihin. Uudella yhden kierron moodilla X3 HS (High Speed) pystyy tulostamaan 1 450 neliömetriä tunnissa. Tämän mahdollistaa tulostuspäiden tekniikan kehitys.
Inca Digital tarjoaa myös sovelluskohtaisesti räätälöityjä robottijärjestelmiä materiaalien käsittelyyn. Yhdessä uusien tulostimien kanssa automaatioastetta on pystytty jälleen nostamaan ja työnkulkua nopeuttamaan.

Uusien tulostimien lanseeraukseen liittyy Fujifilmin uusien Uvijet OX -värien käyttöönotto. Väreissä käytetään aivan uutta patentoitua väriteknologiaa.

Uudet tulostimet soveltuvat sekä suurkuvatuotteiden että pakkausten valmistamiseen. Onset X HS -tulostimia toimittaa Fujifilmin kansainvälinen jälleenmyyjäverkosto ja ne ovat saatavilla heti.

Share: