EFIn uusi tekstiilitulostin toimii 12 värillä

3.5.2018 08:52Uutiset » Laitteet
Uusi Reggiani Colors -tekstiilitulostin ITM-messuilla. Kuva: EFI Reggiani.

EFI on julkistanut uuden Reggiani Colors -tekstiilitulostimen. Siinä voidaan käyttää erilaisia värityyppejä ja jopa 12 väriä yhtä aikaa. Yrityksen mukaan erittäin monipuolinen tulostin antaa teollisille muotialan tekstiilien valmistajille selvää kilpailuetua.

Uudella digitaalisella tulostimella voidaan saavuttaa jopa 2400 dpi:n resoluutio ja maksinopeus 560 neliömetriä tunnissa. Tulostin on saatavilla 1,8, 2,4 ja 3,4 metrin levyisenä.

EFIn mukaan koneen 12 värikanavaa laajentavat väriavaruutta ja antavat uusia keinoja suunnitteluun, painolaadun parantamiseen ja yhdenmukaisuuden saavuttamiseen. Tulostimen tuottavuutta lisäävät monet tekniset innovaatiot ja uudet suunnitteluohjelmistot.

EFI esitteli Reggiani Colors -tulostimen huhtikuussa ITM-messuilla Istanbulissa. Laite ei ole esillä Fespa-messuilla, jossa EFI esittelee täydellistä tekstiilitulostamisen tuotantoratkaisua suunnittelusta tulostamiseen. Fespassa on esillä myös EFI Reggiani FLEXY -digitulostin, jolla voidaan tulostaa hyvin monenlaisia tekstiilimateriaaleja.

Share: