Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Durstilta uusi superleveä rullatulostin

2.6.2022 10:27Uutiset » Laitteet
Durstin_P5 500 on 5,25 metriä leveä rullatulostin. Kuva: Durst.

Durst on Fespassa esillä laajalla laitevalikoimalla. Yritys lähtee nyt kilpailemaan myös superleveiden tulostimien sarjassa uudella P5 500 LED -tulostimella. Sen leveys on 5,25 metriä ja värejä on käytettävissä kahdeksan. Rullia voidaan painaa rinnakkain kolme.

P5 500 LED -tulostimessa käytetään Ricohin tulostuspäitä. Rullia voi olla koneessa yksi, kaksi tai kolme, kaksi rullaa jopa asymmetrisesti. Kaksipuoleisen tulostuksen mahdollistaa tarkka etu- ja takarekisteröinti. Viimeistelyyn on lisää optioita, esimerkiksi veitset leikkaukseen vaaka- tai pystysuoraan.

Durst kertoo myös parantavansa P5 UV-LED -tulostimiensa tehokkuutta uudella Double 4 -tekniikalla, jota tarjotaan sekä uusille että nykyisille asiakkaille. Tekniikassa asennetaan toinen CMYK-tulostuspää P5 UV -tulostusjärjestelmään, mikä nostaa tuottavuuden kaksinkertaiseksi. Optio on tarjolla P5 350/HS ja P5 210/HS -laitteisiin.

Durst esittelee osastollaan myös amerikkalaisen Vanguardin kahta tasotulostinta. Näillä koneilla on Durstin mukaan houkutteleva kustannustehokkuus ja monipuoliset käyttömahdollisuudet modulaarisen rakenteen ja useiden värivaihtoehtojen vuoksi. Vanguardin laitteita edustaa Suomessa Antalis.

Share: