Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Durst esittelee tehokasta tekstiilitulostamista Fespassa

22.2.2022 15:21Uutiset » Laitteet
Durst esittelee integroitua P5-painojärjestelmäänsä Fespa-messuilla. Kuva: Durst.

Italialainen Durst on paneutunut tekstiilien tulostamisen tehokkuuden parantamiseen. Yrityksen uusi P5 TEX iSUB -rullatulostin tarjoaa tähän inline-sublimaatioratkaisun. Tulostin oli EDP-kilpailussa paras rullatulostin tekstiilien tulostamiseen inline-viimeistelyllä.

P5 TEX iSUB sisältää sisäänrakennetun viimeistely-yksikön. Laitteella voidaan siksi tulostaa suoraan kankaalle ilman kalanterointia, mikä parantaa Durstin tiedotteen mukaan selvästi laatua ja tehostaa tuotantoa. Laitteella voidaan myöskin tehdä siirtopaperitulostusta. Laitetta esitellään Fespa-messuilla Berliinissä touko- kesäkuun vaihteessa 2022.

– Olemme iloissamme EDP-palkinnosta. Se osoittaa, että modulaarisen P5-painojärjestelmämme jatkuva kehittäminen näyttää digitaaliselle painamiselle uuden suunnan. Tuotantoprosessista voidaan tehdä entistä tehokkaampi. Siihen liittyvät alustaan täysin integroidut ohjelmistoratkaisumme, sanoo Andrea Riccardi, Head of Product Management, Durst Group.

Riccardin mukaan Fespassa kävijät voivat nähdä itse P5-painojärjestelmän suorituskyvyn ja myös uusia innovaatioita on luvassa.

Durst sai toisen EDP-palkinnon P5 350 HS -hybriditulostimellaan. Se oli paras ratkaisu aaltopahvin painamiseen. Työssä voidaan vaihtaa materiaalia nopeasti ja painaa rullalle tai tasolle jopa 710 neliömetriä tunnissa. Tuottavuutta lisäävät Durstin täysin integroidut ohjelmistot.

Durstin tekstiilitulostin P5 TEX iSUB sisältää sisäänrakennetun viimeistely-yksikön. Kuva: Durst.
Array
Share: