Digipainokone yrityksen omaan tuotantoon

14.8.2018 09:03Uutiset » Laitteet
Ricohin Pro C7200sl -digipainokone. Kuva: Ricoh.

Ricoh on lanseerannut arkkisyöttöisen digipainokoneen yrityksen värilliseen omatarvetuotantoon. Laitteen kuvan laatu on korkea ja tuottavuus hyvä.

Tiedotteen mukaan nopea ja tehokas nelivärinen Pro C7200sl -digipainokone on suunniteltu tehostamaan tuotantoa, ja se tarjoaa monia ammattilaistason jälkikäsittelyvaihtoehtoja. Uusi helppokäyttöinen malli perustuu menestyksekkääseen ProTM C7100 -alustaan. Tuottavuutta lisäävät esimerkiksi entistä parempi rekisteröinti, 85 sivun tulostus minuutissa sekä pitkien arkkien jopa 700 mm:n automaattinen kaksipuoleinen tai 1 260 mm:n yksipuolinen tulostus.

Uusi intuitiivinen 17 tuuman käyttöpaneeli lisää käytettävyyttä. Ricohin mukaan mallin erittäin hyvä, muita uusia arkkisyöttömalleja vastaava kuvan laatu on Pro C7200sl:n ehdoton vahvuus. Tuottavuus paranee useilla materiaaleilla, joille voi nyt tulostaa jopa 360 gsm:n runkonopeudella.

Laitekontrollerivaihtoehtoina ovat sisäänrakennettuna EFI E-35A Fiery ja Ricohin GWNX-tulostuspalvelin. Niiden avulla värinhallinta on helppoa, tuotanto tehostuu ja kustannukset pienenevät.

Share: