Canonin lippulaivakoneella yli 500 asiakasta

7.9.2017 09:09Uutiset » Laitteet
Turkulainen painotalo Printworks hankki pohjoismaiden ensimmäisen imagePRESS C10000VP -väripainojärjestelmän keväällä 2016. Kuvassa yhteyspäällikkö Katri Paavilainen.

Canonin vuonna 2015 lanseeraamaa digitaalista imagePRESS C10000VP -väripainokonetta käyttää EMEA-alueella jo yli 500 asiakasta. Käyttäjät ovat sekä omatarvepainoja että kaupallisia painoja.

Canonin mukaan imagePRESS C10000VP -tuotesarja on suunnattu vahvaa suorituskykyä vaativille kaupallisille tulostus- ja painopalvelujen tarjoajille sekä yritysten sisäisille omatarvepainoille. Laite on kasvattanut uskoa korkealaatuiseen digitaaliseen arkkipainamiseen ja mahdollistanut tuotannon kasvun sekä uudet painotyösovellukset. Laite tarjoaa teknisiä innovaatioita kuten arkkien luotettava läpisyöttö ja väritasapaino sekä arkkien tarkka kohdistus. Tuotantovauhti on jopa 100 painopintaa minuutissa aina 350g/m2 painaviin materiaaleihin saakka.

– Asiakkaamme yhdistävät tuotantoympäristöihinsä nyt joustavasti sekä Canonin arkki- että rullasyöttöisiä painojärjestelmiä. Näin tooneri- vastaan inkjet-teknologia -keskustelut ovat siirtyneet historiaan. Tulostus- ja painopalveluiden tarjoajat näkevät miten täydentävät teknologiat ja digitaalisen tuotannon eri muodot tarjoavat konkreettisia muutoksia, sanoo Peter Wolff, Senior Director, Customer Group Commercial Printer and Production CRD, Canon Europe.

Turkulainen painotalo Printworks hankki pohjoismaiden ensimmäisen Canon imagePRESS C10000VP -väripainojärjestelmän. Canonin lippulaivamalli tuottaa painotalon mukaan entistä parempaa laatua, on toimintavarma ja lyhentää painotuotteiden toimitusaikaa asiakkaille.

Share: