Canonin etikettipainokoneeseen lisää värejä

15.5.2020 09:39Uutiset » Pakkaukset
LabelStream 4000 -sarjan etikettipainokoneen nopeus on jopa 75 metriä minuutissa. Painoradan leveys voi olla 330 tai 410 millimetriä. Kuva: Canon.

Canon on uudistanut LabelStream 4000 -sarjan etikettipainokoneitaan. Koneisiin saa nyt optiona oranssin värin sekä korkean opasiteetin valkoisen värin. Koneesta on saatavana useita eri versioita aloitustason laitteesta hybridikokoonpanoon, joka mahdollistaa erikoisefektit ja viimeistelyn samalla ajolla.

Uusien värien avulla saadaan entistä laajempi väriskaala, jolloin voidaan toteuttaa paremmin brändien värejä ja saavuttaa korkean opasiteetin valkoinen. Sarjan koneissa käytetään Xaarin 2001 -kirjoituspäätekniikkaa. Se tarjoaa hyvän väripeiton. LabelStreamin väreillä voidaan saavuttaa 96 % Pantonen spottivärien avaruudesta.

LabelStream toimii UV mustesuihkutekniikalla, josta Canonilla on paljon kokemusta. LabelStream 4000 CORE -malli on aloitustason kone, joka on kustannustehokas. Kone voidaan päivittää seuraavan tason laitteeksi tuotannon kasvaessa.

LabelStream 4000 HYBRID on täysin integroitu tuotantolinja, jossa on tarpeen mukaan UV flekso-, tehoste- ja viimeistely-yksiköitä. Linjalla voidaan tuottaa yhdellä ajolla korkeatasoisia itsekiinnittyviä etikettejä. Eri tekniikoita käytetään tehokkaasti koneen keskitetyllä ohjauspaneelissa.

Share: