Canonilta uusia tulostimia CAD-GIS käyttäjille

5.9.2018 07:00Uutiset » Laitteet
Canonin Océ ColorWave 3500 -tulostin. Kuva:Canon.

Canon lanseeraa uuden suurkuvatulostimien sarjan. Océ ColorWave 3000 -laitteet on suunniteltu CAD-GIS -käyttäjille eli arkkitehdeille, suunnittelijoille ja rakentajille.

Laitteet soveltuvat mustavalkoisen teknisten dokumenttien, piirrosten ja karttojen tulostamiseen sekä myös neliväritulostamiseen. Tulostimilla voidaan tehdä esimerkiksi julisteita, bannereita ja roll-uppeja.

Tulostimissa käytetään Océ CrystalPoint -tekniikkaa, jossa yhdistetään tooneria ja mustesuihkua. Canonin mukaan tällä tekniikalla toimiva laitteita on toimitettu maailmassa yli 10 000 kappaletta. Etuna on, että asiakkaat voivat käyttää edullisempia tulostusmateriaaleja tinkimättä tulosteen laadusta. Tulosteet ovat heti kuivuvia ja kestäviä.

Mallissa Océ ColorWave 3500 voidaan käyttää neljää rullaa ja laite voi vaihtaa materiaalia automaattisesti. Océ ColorWave 3700 toimii kuudella rullalla, joiden pituus voi olla 1200 metriä. Tulostuskapasiteetti on jopa 368 neliömetriä päivässä nopeassa toimintamoodissa. Erilaisia materiaalityyppejä on lähes 40.

Share: