Canonilta uusi rullasyöttöinen inkjet-painokone

13.5.2021 09:00Uutiset » Laitteet
ColorStream 8000 -painokoneella voi painaa vesipohjaisilla väreillä laajalle materiaalivalikoimalle 1200 dpi:n resoluutiolla. Kuva: Canon.

Canon on julkistanut jatkuvasyöttöisen mustesuihkudigipainamisen ColorStream 8000 -painokonesarjan. Tiedotteen mukaan markkinoiden johtavan ColorStream-tuoteperheen uusin tulokas on sarjan lippulaivamalli ja edustaa mallisarjan seuraavaa teknologista sukupolvea.

Canonin mukaan laite on tarkoitettu suurten painovolyymien tuotantoympäristöihin ja siinä yhdistyvät tuottavuus, huipputason digipainolaatu sekä painotyösovellusten laaja ja monipuolinen tuottamismahdollisuus.

ColorStream 8000 -sarja pohjautuu vuosikymmenen mittaiseen jatkuvaan innovaatiotyöhön. Se on suunniteltu vastaamaan yritysten ja julkisen sektorin sisäisten tulostustoimintojen, tulostus- ja viestintäpalvelujen (transaktiotulostus ja suoramainonta) haasteisiin. Kohderyhmänä ovat myös erikoistuneita kaupallisia painopalveluja, kuten kirjoja, manuaaleja tai lääketieteellisiä esitteitä tuottavat palveluyritykset.

ColorStream 8000 -sarja sisältää kaksi mallia, ColorStream 8133 ja 8160, joiden nimet heijastavat laitteiden enimmäisrunkonopeutta (133 m/min ja 160 m/min). Ne kykenevät tuottamaan jopa 2152 A4-painopintaa minuutissa (15–70 miljoonaa A4-painopintaa kuukaudessa) ja selviävät vaivatta myös tuotantohuipuista. Lisäksi ColorStream kykenee yhdistämään offset- ja jatkuvasyöttöisen painoprosessin, mikä vähentää työvoima- ja käyttökustannuksia.

Share: