Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Canonilta uusi monipuolinen arkkipainokone

28.4.2022 08:00Uutiset » Laitteet
Canonin Sara Milani esittelee 1,3 metriä pitkää kaksipuolista arkkia, joka tehty ImagePress V1000 -digipainokoneella. Kuva: Signprint/ Claes Nordström.

Canon on esitellyt uuden monipuolisen, toonerilla toimivan digitaalisen arkkipainokoneen ImagePress V1000. Tilaa säästävä laite tarjoaa nopeaa ja automaattista kaksipuolista painamista 100 arkin minuuttinopeudella. Uutta on esimerkiksi se, että laaja materiaalivalikoima voidaan ajaa aina samalla nopeudella.

Painokoneen ominaisuuksia esitellään Canonin osastolla Sign, Print & Promotion -messuilla toukokuussa.

Imagepress V1000 sisältää tiedotteen mukaan monia innovaatioita. Säätötarvetta vähentävät sisäänrakennettu arkkien jäähdytysyksikkö sekä automatisoitu värinhallinta spektrofotometrillä. Etu- ja takareunan kohdistus ja värisävyjen säätö automaattisesti tulostuksen aikana varmistavat huipputarkan painojäljen ja tasaiset värit jokaisella sivulla.

Koneessa on korkeatasoinen resoluutio 2400 x 2400 dpi. Materiaalikapasiteetti on 11 000 arkkia.

Kompaktin kokoisen laitteen laajat median käsittelyominaisuudet soveltuvat monenlaisiin painotuotteisiin, kuten vihkoihin, postikortteihin, julisteisiin ja kirjekuoriin. Tuotantoa voi monipuolistaa painamalla 52–400 g/m² painoisille, synteettisille ja pintakuvioiduille materiaaleille.

Canonin arkkipainokone ImagePress V1000 on saatavilla kesäkuussa. Kuva: Canon.
Share: