Canonilta uusi ammattitason suurkuvatulostin

9.8.2017 08:53Uutiset » Laitteet
Kuva: Canon.

Canon täydentää imagePROGRAF PRO -sarjaansa lanseeraamalla markkinoille uuden 60 tuumaisen suurkuvatulostimen. Uusi iPF PRO-6000 -tulostin tarjoaa valokuvatasoista laatua 12 värin mustejärjestelmällä, kahdella rullayksiköllä sekä kompaktilla tilaa säästävällä muotoilullaan.

Canon PRO -sarjan uusin tulokas on sarjan suurin ja varustettu myös suurimmalla mustesäiliöjärjestelmällä. iPF PRO-6000 soveltuu tiedotteen mukaan erinomaisesti ammattimaiseen käyttöön. Laitteen tulosteet ovat valokuvatasoisia ja väriavaruus erittäin laaja. Laite tuottaa laadukkaat julisteet, mainokset ja grafiikat niin ulko- kuin sisäkäyttöön.

iPF PRO-6000 -laite käyttää äskettäin kehitettyä LUCIA PRO-pigmenttimustetta sekä erikoisvalmisteista Chroma Optimiser -mustetta, joiden avulla laite tuottaa valokuvatasoista laatua optimoiduilla kiilto-ominaisuuksilla. Canonin teknologia sekä Crystal-fidelity -toiminto varmistavat, että tulosteet ovat valokuvan tarkkoja. Tästä syystä laite sopii erinomaisesti kriittisimmänkin valokuvaajan tai graafikon työvälineeksi.

– ImagePROGRAF PRO –sarja takaa tulostuslaadun sekä -tehokkuuden. Nopea kuvatiedostojen datan käsittely ja keskeytymätön tulostus suurillakin volyymeilla ovat yhä enenevässä määrin kriittisiä vaatimuksia, kun uutta laitetta valitaan erilaisiin tulostusympäristöihin,  kertoo Hiroaki Shirakawa, LFP Product Management Manager, Canon Eurooppa.

Uusi tulostin tulee myyntiin Suomessa syyskuussa.

Share: