Canon tuo lisää tehoa tasotulostamiseen

2.9.2020 09:48Uutiset » Laitteet
Uudet Arizona 2300-sarjan tulostimet ovat LED-UV hybriditulostimia. Kuva: Canon.

Canon laajentaa Arizona tasotulostimien valikoimaansa uudella 2300-mallistolla. Sen uusi FLOW-tekniikka parantaa tuottavuutta 20 % aikaisempiin Arizona-tulostimiin verrattuna. Tekniikka lyhentää töiden esivalmistelun sekä vaihdon aikaa ja helpottaa haastavampien töiden tekemistä.

Uuden Arizona FLOW -teknologiaan perustuvan tasotulostinsarjan tuotteissa on mullistava usealla kohdistuspisteellä varustettu pöytärakenne sekä vyöhykkeetön imujärjestelmä, joiden ansiosta useaa työtä voidaan tulostaa samanaikaisesti. Pneumaattiset kohdistusnastat tekevät materiaalin kohdistamisesta ja kaksipuolisesta tulostuksesta helppoa ja tarkkaa.

Laitteilla voi tulostaa jopa 95 m2/h laadusta tinkimättä. Automaattinen tulostuspäiden puhdistusjärjestelmä huolehtii tulostuspäiden puhdistuksesta ilman käyttäjän toimia ja lyhentää koneen seisonta-aikaa. Tämä koskee myös valkoista mustetta, jonka ylläpito on yleensä haastavaa.

Uusi sarja tarjoaa erilaisia värikanavavaihtoehtoja (40, 60 ja 80), jotka puolestaan tukevat useita erilaisia käyttösovelluksia. Sarjaan kuuluu kolme kompaktia GTF-mallia, joiden tulostusalueen koko on 1,25 x 2,5 m, sekä kolme suurta XTF-mallia, joiden tulostusalueen koko on 2,5 m x 3,08 m.

LED-UV-kovetusjärjestelmän ansiosta Arizona 2300 -sarjan tuotteiden energiankulutus on muihin tasotulostimiin verrattuna 40 prosenttia pienempi, sillä tulostin on heti valmis käytettäväksi eikä lämpenemistä tarvitse odottaa.

Laitteet valmistetaan Saksassa ja niiden UV-musteet ovat UL GREENGUARD Gold -sertifioituja, joten niiden avulla tuotettuja tulosteita voidaan käyttää kouluissa, hotelleissa ja sairaaloissa.

Asiakkaat voivat tutustua rullalta rullalle -lisävarusteella varustettuun Arizona 2380 XTF -tasotulostimeen verkossa ja live-esittelyissä Canonin Customer Experience Centre -keskuksissa. Uudet tulostimet ovat heti myynnissä.

Share: