Canon sai Fogra PSD -sertifikaatin arkkipainokoneilleen

13.4.2018 08:54Uutiset » Laitteet

 

Océ VarioPrint i300 -painokone. Kuva: Canon.

Canon Europe on saanut värinhallintaa mittaavan Fogra PSD -sertifikaatin arkkipainokoneilleen. Sertifikaatin mukaan Canonin tooneri- ja mustesuihkupainokoneet täyttävät vaativimmat värinhallinnan standardit.

Sertifikaatit myönnettiin imagePRESS C10000VP, imagePRESS C850 ja Océ VarioPrint i -sarjojen koneille. Ne täyttävät Fogra51-vaatimukset. Kaikki mallit on testattu uuden digitaalisen tuotannon standardin ISO/TS15311-2 mukaisesti.

ImagePRESS-koneet testattiin kahdella eri paperilla, jotka olivat Silk 170 grammaa ja standardi päällystetty offset-paperi Sappi Magno Plus Gloss 115 grammaa. Océ VarioPrint i300 testattiin myös käyttäen Sappin paperia ja uusia Océ iQuarius MX -värejä.

Uusia värejä inkjet-painamiseen

Canonin uudet Océ iQuarius MX -värit ovat asiakkaiden käyttävissä huhtikuusta lähtien. Ne on kehitetty tukemaan päällystettyjä offset-papereita käyttäviä asiakkaita. Värit mahdollistavat entistä suuremman väripeiton monilla offset-papereilla ja laajentavat mustesuihkupainamisen materiaalivalikoimaa. Canonin mukaan niiden avulla voidaan painaa entistäkin vaativampia töitä kuten korkeatasoisia kirjoja, manuaaleja ja suoramarkkinoinnin materiaaleja.

Uusia värejä käytetään mustesuihkupainamisessa yhdessä ColorGrip-päällystysaineen kanssa värin kiinnittyvyyden optimoimiseksi.

Share: