Canon laajentaa UVgel-tulostinsarjaansa

23.5.2019 10:25Uutiset » Laitteet

Uusi Océ Colorado 1650 -tulostin tarjoaa lisää joustavuutta tulostamiseen. Kuva: Canon.

Canon on saanut UVgel-tekniikkaan perustuvan Colorado-tulostimensa myynnin hyvään vauhtiin. Fespa-messuilla esiteltiin uusi Océ Colorado 1650 -tulostin, joka tarjoaa lisää joustavuutta tulostamiseen.

Canonin mukaan yli 800 Océ Colorado 1640 -tulostinta on käytössä eri puolilla maailmaa. Näistä laitteista 500 sijaitsee EMEA-alueella, ja yli 25 asiakkaalla on käytössään useampi kuin yksi tulostin. Asiakkailta saatujen tietojen mukaan jokainen Colorado-tulostin tuottaa vuodessa keskimäärin yli 14 600 neliömetriä ja 12 % laitteista yli 25 000 neliömetriä materiaalia. Nämä lukemat kertovat ensiluokkaisesta tuottavuudesta.

Océ Colorado 1640 -tulostimeen verrattuna uusi 64 tuuman Colorado-tuotantotulostin tarjoaa paremman tuottavuuden ja tulosteiden laadun sekä enemmän tulostusmateriaalivaihtoehtoja. Uudessa tulostimessa voidaan käyttää uusinta Canonin UVgel-mustetta, joka maksimoi joustavuuden parantamalla jokaisen kovetetun mustepisaran ”venyvyyttä”. Näin esimerkiksi mainoslippuja voidaan taivuttaa ja taitella ilman, että tulostettu pinta halkeilee.

Océ Colorado 1650 -tulostin hyödyntää myös Océ FLXfinish -teknologiaa, joka tarjoaa uuden lähestymistavan LED-kovetukseen. Tämän ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi valita tulostekohtaisesti joko matan tai kiiltävän pinnan, jolloin pinnoista saadaan erinäköisiä ilman, että tarvitsee vaihtaa mustetta tai tulostusmateriaalia. Teknologia mahdollistaa tulostamisen myös huokoisille materiaaleille, kuten päällystämättömälle paperille sekä mainoslippumateriaaleille.

Canonin mukaan useat EMEA-alueella toimivat UVgel-asiakkaat ovat käyttäneet Océ Colorado 1650 -tulostinta ja raportoineet erinomaisista tuloksista monien erilaisten käyttösovellusten (esim. valokuvatapetit, etiketit ja mainosgrafiikka) osalta.

Share: