Canon julkisti uuden Arizona 135 GT -tasotulostimen

29.6.2021 15:01Uutiset » Laitteet
Arizona-tulostimet valmistetaan Saksassa. Vuonna 2007 markkinoille tulleen laitteen eri versioita on toimitettu asiakkaille jo yli 7 500 kappaletta, kertoi tiedotustilaisuudessa johtaja Michele Tuscano Canonilta. Kuva: Canon.

Canon on lanseerannut uuden sukupolven Arizona 135 GT -tasotulostimen. Laite tarjoaa Canonin mukaan älykkään teknologian ansiosta lisää tuottavuutta ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia suurkuvan tuottajille. Laitteen monipuolisuutta lisää optiona oleva rullatulostusmahdollisuus.

Uudella Arizonalla voi tiedotteen mukaan tuottaa vaikuttavia sovelluksia laajalle materiaalivalikoimalle, niin jäykille materiaaleille kuin joustaville materiaaleillekin. Kuvan laatu on poikkeuksellinen VariaDot-tulostustekniikan ansiota. Tämän tekniikan muuttuva pisarakoko tekee kuvista teräviä, niiden värit ja sävyt vaihtuvat pehmeästi ja lopputuloksena on lähes valokuvantarkka laatu.

Arizona 135 GT on hyvä aloitustason laite tuotantoon, kun tulostustarve ylittää 2 000 m² vuodessa. Laite pystyy käsittelemään 125 x 250 cm:n kokoisia, jopa 50,8 mm:n paksuisia materiaaleja ja tulostamaan jopa 34,2 m² tunnissa. Laitteen tuottavuutta parantaa sen helppokäyttöisyys, kuten helppo monimutkaisten töiden yhdistely, nestaus ja peilaus. Tarkan tulostuksen kohdistuksen avulla on helppo välttää virheitä ja tehdä viime hetken säätöjä.

Arizona 135 GT kuluttaa jopa 50 % vähemmän väriä kuin tavalliset tasotulostimet. Kustannuksia säästää myös alhainen energian kulutus. Kuva: Canon.
Share: