Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Canon esittelee digipainamisen innovaatioita messuilla

6.5.2022 12:16Uutiset » Laitteet
Canonin digitaalisen arkkipainamisen Canon imagePRESS -laitesarja uudistuu ja laitesarjan uudistuksen avaa imagePRESS V1000. Kuva: Canon.

Painotuotanto digitalisoituu ja suuren volyymin inkjet-painamisen suosio kasvaa nopeasti. Myös tooneritekniikka kehittyy edelleen ja tarjoaa painajille uusia mahdollisuuksia. Canon esittelee Sign Print & Promotion messuilla digitaalisen painamisen uutuuksia, jotka vastaavat graafisen toimialan tämän päivän haasteisiin.

Canon näkee pitkälle automatisoidussa inkjet-painamisessa vahvan kasvualueen ja on kehittänyt monipuolisen tuotevalikoiman erityisesti kaupallisille painajille. ColorStream-, ProStream- ja varioPRINT iX -sarjojen inkjet-koneet ovat tiedotteen mukaan osoittautuneet houkutteleviksi sijoitusvaihtoehdoiksi kaupallisen painamisen asiakkaille ja online-tulostajille erinomaisen offsetin kaltaisen laadun, erittäin luotettavan suorituskyvyn ja painotyösovellusten joustavuuden ansiosta. Näiden tuotantolaitteiden menestyksen ansiosta Canon on säilyttänyt johtoasemansa jatkuvasyöttöisten mustesuihkutulostimien parissa sekä saavuttanut johtoaseman myös arkkisyöttöisissä Heavy Production inkjet -painokoneissa.

Canon on myös panostanut mustesuihkuvärien kehittämiseen. Canon on avannut laajasti automatisoidun inkjet-digitaalipainokoneiden vesipohjaisten polymeeriväriaineiden tuotantolaitoksen Venloon Alankomaihin. Tuotantolaitos vastaa mustesuihkutuotantotulostimien vesipohjaisten polymeeriväriaineiden kasvavaan kysyntään.

Messuilla Canonin asiantuntijat esittelevät arkkisyöttöisen varioPRINT iX -painokoneen tekniikkaa. Se tarjoaa laajat materiaalien käyttömahdollisuudet ja soveltuu erittäin suurille laatupainamisen volyymeille. Laite on helppokäyttöinen eikä vaadi juurikaan operaattorien manuaalista työtä, mikä laskee käyttökustannuksia ja operointiaikaa. varioPRINT iX -laitteita on myyty nyt myös Suomeen ja niiden tuotannollinen monipuolisuus ja laatu todettu tositoimissa.

Canon esittelee messuilla myös merkittävää tooneripainamisen uutuuskonetta. Digitaalisen arkkipainamisen Canon imagePRESS -laitesarja uudistuu ja laitesarjan uudistuksen avaa imagePRESS V1000. Laitesarja sisältää runsaasti uusia teknologisia innovaatioita ja automatiikkaa, jotka takaavat tuottavuuden kasvun ja entistä huippulaatuisemman painojäljen. Toimivuuden varmistavaa reaaliaikaisesti sekä automaattisesti toimiva Canon-teknologia.

Myös Canonin suurkuvatulostamisen ratkaisut ovat esillä messuilla. Canon Colorado ja Arizona -laitesarjojen koneilla voidaan tehdä monenlaisia innovatiivisia painotyösovelluksia. Laitteet tuottavat upeaa tulostusjälkeä hyvin laajalle materiaalivalikoimalle kustannustehokkuuden huomioiden. Colorado-tulostimet ovat esillä Sesoman osastolla.

Reino Lantto

Canon Sign, Print & Promotion -messuilla

VarioPRINT iX -sarjan painokoneella voidaan painaa yli 9 000 SRA3-pintaa tunnissa useille erilaisille painomateriaaleille, mukaan lukien 90–350 g/m2:n offsetpäällystetty paperi. Kuva: Canon.
Share: