Brotherilta kaksineuvoisia tarratulostimia

16.1.2020 16:09Uutiset » Laitteet

Brotherin uudet tarratulostimet TD-4420TN ja TD-4520TN sopivat käytettäväksi terveydenhuolto-, varasto-, logistiikka-, vähittäiskaupan- ja elintarvikealoilla. Tulostimissa voidaan käyttää sekä suoraa lämpötulostusta että lämpösiirtotulostusta.

Tavallisesti tarratulostimet käyttävät toista kahdesta saatavilla olevasta tulostustekniikasta, mutta Brotherin uudet tarratulostimet käyttävät molempia tekniikoita. Käyttäjä voi itse valita, kumpaa tulostustekniikkaa kulloinkin haluaa käyttää. Brother perustelee tätä sillä, että ammattikäytössä tulostustarpeet voivat vaihdella paljonkin. Siksi on kätevää, että molemmat tulostustekniikat ovat käytettävissä samassa laitteessa. Näin vain yhden laitteen hankkiminen riittää.

TD-4420TN-mallin enimmäistulostusleveys on 108 mm ja mallin TD-4520TN 105,7 mm. TD-4420TN-mallin tulostusnopeus on 152 mm sekunnissa ja mallin TD-4520TN 127 mm sekunnissa.

Suoraa lämpötulostusta käyttävissä tarratulostimissa on lämpötulostuspää, jolloin perinteistä värinauhaa tai mustetta ei tarvita ja tulostaminen on edullista. Tämä tulostustekniikka soveltuu lyhyehkön ajan käytettäviin tarroihin.

Lämpösiirtotulostuksessa tulostusjälki poltetaan tarraan. Se on menetelmistä kalliimpi, mutta tarrat ovat myös laadukkaampia ja kestävät pidempään.

Share: