BOBST lanseeraa uutta fleksotekniikkaa

18.10.2019 10:01Uutiset » Laitteet
BOBSTin uusi Vision CI-fleksopainokone on modulaarinen ja kompakti. Kuva: BOBST.

BOBST on julkistanut uuden Vision CI -fleksopainokoneen joustopakkausten tekemiseen. Yrityksen mukaan se toimii kaikkein tehokkaimmin kaikilla tuotantomäärillä ja laajalla materiaalikirjolla. Teknisten innovaatioiden ansiosta töiden aloitus sekä vaihto on nopeaa ja tuotantoprosessi toimii luotettavasti tuottaen mahdollisimman vähän jätettä.

– Vision CI näyttää todella visiomme fleksopainamisen tulevaisuudesta. Kone yhdistää uusimman tekniikan ja korkeimmat teollisuuden laatustandardit parhaaseen hinta-laatusuhteeseen, sanoo Mark McInulty, Managing Director, CI Flexo Printing BOBST.

Aluksi uusi painokone on saatavilla 8-värisenä ja se toimii liuotinväreillä tai vesipohjaisilla väreillä. Koneessa voi käyttää monenlaisia ja eri paksuisia materiaaleja. Kone on modulaarinen ja kompakti. Se on otettavissa käyttöön nopeasti, jopa neljässä viikossa. Teknisiin innovaatioihin kuuluu koneen oman lämmön käyttö energiana ja värien säästötekniikka.

BOBST esittelee uutta konetta Düsseldorfissa alkaneilla K 2019 -messuilla sekä avoimien ovien tilaisuudessa Bielefeldissä.

Messuilla BOBST esittelee myös neljän kumppaniyrityksen kanssa uusia korkean tason suojausratkaisuja, jotka perustuvat uuden sukupolven polymeereihin ja soveltuvat joustopakkauksien valmistamiseen monomateriaaleista.

BOBSTin yhteistyökumppaneita ovat näiden ratkaisujen toimittamisessa Dow, Brückner Maschinenbau, Hosokawa Alpine ja Elba. Uudet ratkaisut ovat messuilla esillä yritysten osastoilla.

Share: