Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Antaliksesta Vanguard-tulostimien jälleenmyyjä

15.2.2022 12:43Uutiset » Laitteet
Vanguardin suurkuvatulostimet ovat tunnettuja USA:n markkinoilla. Kuva: Antalis.

Antaliksen suurkuvalaitteiden valikoima laajenee Vanguardin UV-LED- tasotulostimilla sekä rullalta rullalle tulostavilla suurkuvatulostimilla. Durst on ostanut amerikkalaisen valmistajan Vanguardin ja perustanut Vanguard Europe -yrityksen. Vanguard Europe on valinnut Antaliksen suurkuvalaitteidensa jälleenmyyjäksi Suomessa, Baltian maissa ja Tanskassa.

Vanguardin UV-LED-tasotulostimille on tiedotteen mukaan ominaista korkea tuottavuus, erinomainen tulostuslaatu sekä kustannustehokkuus. Tulostuspäiden ja musteiden uusin teknologia mahdollistaa muuttuvan pisarakoon, paremman kohdistamisen ja suuret tulostusnopeudet. Nämä ovat keskeisiä ominaisuuksia laitteiden, tulosteiden laadun sekä luotettavuuden kannalta.

Tulostimia on saatavana useita eri pöytäkokoja 1,25 x 2,5 metristä jopa 2 x 3 metriin saakka. Laitekohtaiset tulostuspäät mahdollistavat asiakaskohtaiset värikonfiguraatiot ja tuotantonopeudet ovat mukautettavissa tulostimien modulaarisen rakenteen ansiosta.

Vanguardin rullalta rullalle -tulostimella – VKR3200-HS High Production Roll-to- Roll LED UV – voidaan tulostaa jopa 275 m2 tunnissa. Se on luokkansa tehokkain tulostin mahdollistaen erittäin laadukkaan tulostusjäljen.

– Olemme iloisia voidessamme tarjota Vanguard-suurkuvatulostimia Suomessa. Nämä tulostimet voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan – tarvittiin sitten suureen tai keskisuureen tuotantoon soveltuva tulostin tai erityisesti aaltopahville tulostamiseen soveltuva usean imualueen tasotulostin. Näemme, että Vanguard- tulostimien suuri menestys Yhdysvaltain markkinoilla tulee hyvinkin toteutumaan myös meidän markkinoilla, toteaa Antalis Oy:n Visual Com -liiketoimintapäällikkö ja Suomi-Baltian suurkuvalaitteiden tuotepäällikkö Christer Carlsson.

Vanguardin tasotulostimia on useita eri pöytäkokoja jopa 2 x 3 metriin saakka. Kuva: Antalis.
Array
Share: