Antalikselta digitaalinen leikkausjärjestelmä

13.3.2020 08:58Uutiset » Laitteet
CWT LST on lyhyiden sarjojen tuotantoon suunniteltu arkkileikkuri. Kuva: Antalis.

Antalis lanseerasi Sign, Print & Pack -messuilla kustannustehokkaan digitaalisen tasoleikkausjärjestelmän. CWT LST:ssä on integroitu muotoonleikkaus-työkalu, nuuttauspyörä ja ritsausleikkuri.

Laite sisältää korkearesoluutioisen CCD-visiokamerajärjestelmän, joka on suunniteltu lukemaan tulostusmateriaalin leikkuumerkit leikkaustarkkuuden ollessa 0,2 mm.

CWT LST leikkaa ja nuuttaa kokoontaitettavan laatikon noin 30-60 sekunnissa riippuen pakkauksen monimutkaisuudesta. Materiaaleille annetut maksimiarvot ovat: neliöpaino 400 g/m2, paksuus 1,5 mm ja arkkikoko 600×400 mm.

Automaattinen arkinsyöttö- ja leikkausjärjestelmä on suunniteltu toimimaan ilman operaattoria. Tällä lyhyiden sarjojen tuotantoon suunnitellulla arkkileikkurilla voidaan Antaliksen mukaan tuottaa mm. tarroja, käyntikortteja, kutsuja, etikettejä ja pienpakkauksia.

Antalis lanseerasi messuilla myös Eno ergo käsikiristekalvo-järjestelmän, joka on täydellinen yhdistelmä innovatiivista annostelijaa ja varta vasten suunniteltua laadukasta kiristekalvoa. Järjestelmän avulla laitteella saa tasaisen ja tiukan sidonnan.

Share: