Agfalta uusi tehokas suurkuvatulostin

6.2.2020 18:09Uutiset » Laitteet
Agfan uusi Oberon RTR3300 -rullatulostin. Kuva Agfa.

Agfa on lanseerannut uuden UV LED -tekniikalla toimivan inkjet-tulostimen. Uusi Oberon RTR3300 on 3,3 metrin levyinen rullatulostin, joka on tarkoitettu suuren volyymin töihin.

Tulostin on saatavilla CMYK+valkoinen-versiona tai kuusivärisenä. Pikamoodissa tulostamisen nopeus on jopa 150 neliömetriä tunnissa erinomaisella kuvan laadulla. Tuotantomoodissa tulostusnopeus on tasaisesti 85 neliötä tunnissa. Tulostamisessa voidaan ajaa yhtä aikaa kahta 1,6 metrin levyistä rullaa.

Agfan tiedotteen mukaan tulostimen UV LED -värit on optimoitu joustaville materiaaleille ja ne ovat erinomaisia kirkkaiden värien tasaiseen painamiseen. Väreillä on kaikkein korkein Greenguard Gold -sertifikaatti, joten niitä voidaan käyttää herkissä käyttökohteissa, kuten kouluissa ja terveydenhoidon yksiköissä.

Oberon RTR3300 toimii laajalla materiaalivalikoimalla ja soveltuu monenlaisten töiden tekoon. Uusi uniikki ominaisuus on vesijäähdytetty työpöytä, joka pitää tulostuksen alueen huonelämmössä.
Uusi laite esiteltiin ensi kertaa C!Print -messuilla Lyonissa ja seuraavan kerran Fespa-messuilla Madridissa maaliskuussa.

Share: