Agfalta uusi lippulaiva suurkuvatulostukseen

17.5.2018 07:30Uutiset » Laitteet
Agfan Jeti Tauro H3300 LED -tulostin.

Agfa Graphics on lanseerannut uuden lippulaivan suurkuvatulostimien valikoimaansa. Hybridi UV LED -tasotulostin Jeti Tauro H3300 LED tarjoaa valmistajan mukaan äärimmäistä tuottavuutta ja laatua.

Uusi tulostin esitellään Fespa-messuilla. Siellä Agfan teemana ovat uniikit sovellukset, joita voi tehdä yrityksen tarjoamilla laitteilla.

– Uskomme että laitteiden esittely ei kerro välttämättä kaikkea niiden potentiaalista. Luotamme siihen, että laitteemme pystyvät toteuttamaan asiakkaiden kaikki pyynnöt ja esittelemme messuilla lukuisia korkeatasoisia painettuja esimerkkejä suurkuvan mahdollisuuksista, sanoo Agfan Graphicsin viestintäpäällikkö Kristof Van Cleemput.

Uusi Jeti Tauro H3300 LED on suurempi, vankempi ja nopeampi kuin suosittu tulostin Jeti Tauro H2500 LED. Levyjen syötön voi automatisoida neljään levyyn asti. Uuden tulostimen leveys on 3,3 metriä ja nopeus jopa 453 neliömetriä tunnissa.

Agfan mukaan Jeti Tauro -tulostimissa käytetty väri ja Asanti-työnkulkujärjestelmä mahdollistavat markkinoiden alhaisimman värinkulutuksen neliömetriä kohti.

Share: