Xeroxilta uusi mobiili tulostinajuri

16.6.2008 11:53Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Xerox on esitellyt tulostamiseen kehitetyn Mobile Express -tulostinajurin, joka mahdollistaa mobiilin tulostamisen käteveästi missä organisaation toimipisteessä tahansa.

Xeroxin uusi tulostinajuri on erinomainen työkalu esimerkiksi paljon liikkuvaa työtä tekeville toimistotyöntekijöille, joiden täytyy tulostaa erilaisia tulosteita liikkuessaan organisaation eri toimipisteissä. Mobile Express -tulostinajurin käyttö on tehty helpoksi. Käyttäjä löytää kätevästi toimiston tulostimet kirjautumalla niitä ohjaavaan tietoverkkoon, jolloin ajuri etsii automaattisesti kaikki toimiston tulostimet. Tämän jälkeen työntekijä voi valita näytöltä tulostimen ja käyttää sitä tulostamiseen. Tulostamiseen käytetty tulostin jää koneen muistiin ja saman tulostimen käyttö on jatkossa entistä nopeampaa. Työntekijän ei tarvitse enää vaivata IT-tukea luomaan yhteyttä toimiston tulostimiin liikkuessaan organisaation muissa toimipisteissä.

Mobile Express -tulostinajurin käyttöliittymä konfiguroituu automaattisesti valittavaan tulostimeen tai monitoimilaitteeseen, jolloin käyttäjä näkee valitun laitteen tulostusominaisuudet. Ajuri käyttää tulosteiden tekoon käyttäjän määrittämiä tulostinasetuksia, mikäli käyttäjä ei niitä erikseen muuta.

– Mobiilin tulostamisen mahdollistava Xeroxin uusi ajuri on loistava työkalu paljon liikkuville toimistotyöntekijöille. Työntekijät voivat nyt kätevästi tulostaa tarvitsemansa aineiston paikasta riippumatta”, kertoo johtaja Rogerio Fangueiro Xerox Europesta.

Ajuri mahdollistaa tulostamisen kaikilla Xeroxin tulostimilla ja monitoimilaitteilla sekä muiden valmistajien PostScript -tulostimilla ja monitoimilaitteilla. Xeroxin Mobile Express Driver on ladattavissa ilmaiseksi Windows XP- ja Vista -käyttöjärjestelmiin osoitteessa www.xerox.com/mobile.

Global Print Driver

Xerox on esitellyt myös Windows XP- ja Vista -käyttöjärjestelmiin soveltuvan Global Print -tulostinajurin, jolla organisaatioiden IT-tuki voi kätevästi lisätä tulostimia ja monitoimilaitteita omaan tietoverkkoonsa. Global Print -tulostinajuri nopeuttaa uusien tulostinten liittämistä organisaation tietoverkkoon, ja vähentää organisaation tulostinympäristön hallintaan käytettyä työtä.

IT-tuen ei tarvitse lisätä organisaation uusiin tulostimiin ja monitoimilaitteisiin erillisiä ajureita, kun ne lisätään yrityksen tietoverkkoon. Global Print -tulostinajurilla IT-tuki voi myös ennalta käsin konfiguroida organisaatioiden tulostinten ja monitoimilaitteiden ajureiden oletusasetukset. Xerox Global Print -tulostinajuri tukee kaikkia Xeroxin sekä muiden valmistajien PostScript, PCL 5 sekä PLC 6 tulostimia ja monitoimilaitteita.

Global Print Driver on ladattavissa ilmaiseksi osoitteessa www.xerox.com/global.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: