Xeroxilta uusi ColorPrint-paperivalikoima

9.12.2009 01:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Xerox on tuonut markkinoille värilliseen digitulostukseen tarkoitetun uuden ColorPrint -paperivalikoiman. ColorPrint on suunniteltu erityisesti digitaalisen väritulostuksen markkinoille. Paperin hinnoittelu vastaa Xeroxin mukaan laadukkaan mustavalkotulostuksessa käytetyn paperin hintaa.

– Värillisen digitaalitulostuksen lisääntyessä haluamme optimoida paperien tuotevalikoimaamme suuria tulostusmääriä varten kehitetyllä paperilla. ColorPrint tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden tulostaa edullisemmin väreissä, kertoo Xeroxin tarvikemyynnin johtaja Hannele Julin.

ColorPrint-paperia on saatavissa A4- ja A3-paperikoon lisäksi myös SRA3-koossa, 80–120 gsm:n painoiselle paperille. Digitaalisiin jatkolomaketulostimiin soveltuva paperi on tilattavissa erikseen. Paperia voidaan käyttää monipuolisesti erilaisten asiakirjojen kuten esitysten, hinnastojen, tarjousten ja katalogien valmistukseen.

ColorPrint -paperi on valmistettu tiukkojen ympäristömääräysten ja suorituskriteeristöjen mukaisesti. Paperilla on Pohjoismainen Joutsenmerkki ja EU Flower -ympäristömerkki.

ColorPrint -paperi on tilattavissa Suomessa välittömästi Xeroxin ja Xeroxin jälleenmyyjien kautta.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: