Xeroxilta Photo Kiosk

27.5.2008 22:14Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Xerox on tuonut markkinoille valokuvatuotteiden tekoon kehitetyn Photo Kiosk -ratkaisun, jolla digikuvista voidaan tulostaa laadukkaasti ja nopeasti esimerkiksi valokuva-albumeja.

Photo Kiosk tuo Xeroxin asiakkaille uuden ulottuvuuden laajentaa omaa palvelutarjontaansa valokuvatuotteisiin. Photo Kiosk on kehitetty yhteistyössä ohjelmistoyhtiö Imaxelin kanssa, joka on erikoistunut valokuvausalan ohjelmistoihin.

Ratkaisun avulla digikuvat saa ikuistettua muun muassa perinteiseen valokuva-albumimuotoon. Kuvista voi luoda myös oman näköisiä kalentereita, kirjoja, julisteita ja kortteja. Valmiita mallipohjia ratkaisussa on yli kuusikymmentä.

– Kotitaloudet kamppailevat kasvavien digisisältöjen kanssa. Digikuvauksen suosio kasvaa jatkuvasti ja samalla kuvien määrä lisääntyy. Monet haluavat nähdä kuvansa myös väripaperilla, ja siksi me uskomme ratkaisun kovaan kysyntään. Photo Kioskilla kuvien tulostaminen on vaivatonta ja jälki laadukasta. Ratkaisu antaa valokuvausliikkeille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen entistä monipuolisempaa palvelua. Painatusalan ammattilaisille ratkaisu tarjoaa myös mahdollisuuden laajentaa toimintaansa kiehtovaan valokuvatuotteiden maailmaan, kertoo myyntijohtaja Johanna Starck Xeroxilta.

Photo Kiosk on yhteensopiva kaikkiin Xeroxin digitaalisiin painokoneisiin. Sitä voidaan käyttää Xerox DocuColor 242 -laitteesta aina järeimpiin Xerox iGen3® -digitaalisiin painokoneisiin.

Xeroxin Photo Kiosk on saatavilla Suomessa välittömästi.

Share: