Xerox-painoilta globaali kuvakirjapalvelu

28.8.2013 07:32Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Älypuhelimen käyttäjät voivat jakaa kuvia SNAPCAM-sovelluksella ystävilleen ja he voivat tulostaa niistä kuvakirjoja ympäri maailmaa Xeroxin digipainoissa. Aluksi yhteisöllinen valokuvaus- ja tulostussovellus toimii Nokian Lumia-puhelimilla ja muilla Windows Phone 8-laitteilla.

SNAPCAM on uudenlainen mobiilisovellus kuvien ottamiseen, tyylittelyyn ja jakamiseen. Se mahdollistaa kuvakokoelmien keräämisen samoissa sosiaalisissa verkostoissa toimivien ystävien kesken ja kuvien tulostamisen albumiksi, joka toimitetaan suoraan kotiovelle.

SNAPCAM-palvelu lanseerattiin heinäkuussa Suomen lisäksi 34 eri maassa rinnakkain Nokian 41 megapikselin kameralla varustetun Lumia 1020 -älypuhelimen kanssa. SNAPCAM on yhteensopiva kaikkien Windows Phone 8 -laitteiden kanssa.

Palvelu on mukautettu toimimaan kaikkialla maailmassa useilla eri maksutavoilla ja sen hinnoittelu vaihtelee markkinoittain. Tämän ansiosta tulostetut kuvatuotteet on mahdollista tilata kilpailukykyiseen hintaan kaikissa maissa, joissa sovellus on tarjolla.

Xerox mahdollistaa SNAPCAM-sovelluksen tulostuspalvelun Xerox’s Premier Partners Global Network -verkostollaan, joka koostuu digitaalisista painoista 48 eri maassa. SNAPCAMin käyttäjät voivat tilata kuva-albuminsa missä tahansa 35 maassa, jossa tilauksen toteuttaa vastaanottajaa lähimpänä oleva Xerox Premier Partner. Korkeat laatuvaatimukset varmistavat tasalaatuiset lopputuotteet kaikissa maissa.

Kuva Nokia 1020 älypuhelin, Nokia.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: