Vuoliainen tarjoaa kokonaispalvelua Vexpon avulla

30.9.2010 13:48Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Vuoliainen_Vexpo

Riihimäkeläinen Vuoliainen Oy on kehittänyt ja lanseerannut uuden suurkuvien, markkinointimateriaalien ja sisustustuotteiden tuotantoon, käyttöön ja säilytykseen tarkoitetun Vexpo-kokonaisjärjestelmän. Järjestelmä on tuotteistettu ja otettu käyttöön vuoden 2010 alussa ja yrityksen mukaan se on osoittanut toimivuutensa ja tarpeellisuutensa jo moneen otteeseen.

Vexpo tarjoaa markkinointitarkoituksiin tarkoitetut suurkuvat ja materiaalit tuotantoineen, niiden asennukseen ja esillepanoon tarvittavan tekniikan ja palvelun, sekä toimivan varastointi- ja vuokrausjärjestelmän. Lisäksi Vexpo tarjoaa sisustustuotteita julkisiin tiloihin ja koteihin.

Järjestelmän kehittämiseen on johtanut pitkän kokemuksen mukanaan tuoma vahva käsitys suurkuvatulosteiden tuotannon, esillepanon ja säilytyksen tarpeista ja niiden mahdollisimman joustavasta tuotannosta ja palvelukokonaisuudesta. Lähtökohtana on ollut toiminnan helppous, kustannustehokkuus ja selkeys asiakkaan näkökulmasta tarkasteltuna.

Vexpo-kokonaisjärjestelmä koostuu seuraavista osista:

  • Vexpo Display – erilaisilla tuotantomenetelmillä valmistetut tuotteet mainonnan ja teollisuuden tarpeisiin.
  • Vexpo Decor – sisustustuotteet koteihin ja julkisiin tiloihin
  • Vexpo Rent – kuvatelineiden vuokrauspalvelu, joka sisältää säilytyspalvelun
  • Vexpo Piccolo – asennuspalvelu kaikille tuotteille
  • Vexpo Hotel – säilytyspalvelu vuokratelineille ja kuvavuodille
  • Vexpo Partner – painoalan alihankintakumppani teollisuudelle

Vuoliainen Oy on Riihimäellä toimiva mainos- ja markkinointimateriaaleja tuottava yritys, jonka asiakaskunta koostuu Suomessa ja ulkomailla toimivista mainos- ja teollisuudenalan yrityksistä. Yhtiössä työskentelee kuusi alan huippuammattilaista. Vuoliainen Oy:n valmistamat työt ovat saaneet myös kansainvälistä tunnustusta alan palkintojen myötä. Pohjana menestykselle on pitkä, 30 vuoden kokemus, jatkuva kehittyminen ja vahva osaaminen sekä aito kiinnostus asiakkaiden hyvään palveluun ja toimivaan yhteistyöhön. 30-vuotista juhlapäiväänsä Vuoliainen Oy viettää työn merkeissä 1.10.2010. www.vuoliainen.fi

Share: