Vistaprint hamuaa suunnittelijoiden apua

16.9.2010 17:07Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Vistaprint

Tänä vuonna myös Suomen markkinoille saapunut Vistaprint, maailmanlaajuinen pienyrityksille ja henkilöasiakkaille markkinointituotteita ja -palveluja tarjoava online-yritys, julisti elokuussa avanneensa graafisen suunnittelun taitajille ”Vistaprint Design Challenge” -haasteen. Haaste on avoin kaikille graafisen suunnittelun osaajille, ja Vistaprintin parhaiksi valitsemat t-paita- ja käyntikorttidesignien suunnittelijat palkitaan rahallisesti.

Jokaisesta käyntikorttidesignistä, joka valitaan käytettäväksi Vistaprintin internetsivuilla, maksetaan 250 USA:n dollaria, ja jokaisesta t-paitadesignistä maksetaan 150 USA:n dollaria. Haasteen edetessä osallistujilla on mahdollisuus voittaa vieläkin suurempia palkintoja.

– Graafisten suunnittelijoiden ammattiryhmästä kumpuaa lukemattomasti toinen toistaan luovempia ideoita, sanoo Jennifer Hood, Vistaprintin sisältöstrategiaosaston Senior Manager.

– Olemme valmiita antamaan rahallisia palkintoja suunnittelijoille, jotka antavat designinsä meidän käyttöömme. Me tiedämme, että asiakkaamme ovat sitä tyytyväisempiä, mitä useampia valmiita mallipohjia me voimme tarjota. Uskomme, että design-haasteemme hyödyttää myös alan ammattilaisia.

Ehdotusten lähettäminen kilpailuun on helppoa. Millä tahansa graafisessa suunnittelussa käytettävällä ohjelmalla suunnitellut ehdotukset ladataan Vistaprintin internetsivuille osoitteessa www.vistaprint.com/designchallenge ja valmiisiin dokumentteihiin lisätään tekstikentät Vistaprintin omaa suunnittelustudioita käyttäen. Vistaprintin oma designtyöryhmä arvioi jokaisen Vistaprint Design Challenge –haasteeseen lähetetyn ehdotuksen. Ehdotusten hyväksymisestä ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse. Vistaprint Design Challenge –haasteen käyttöehdot ovat luettavissa osoitteessa http://bit.ly/bfcbMJ. Kaikkien ehdotusten on oltava perillä 4.10.2010 mennessä.

Edellämainittujen rahallisten korvausten lisäksi kaikki valitut ehdotukset kilpailevat rahallisista palkinnoista, joiden yhteenlaskettu arvo on jopa 20,000 USA:n dollaria. Lista kategorioista ja palkinnoista löytyy osoitteesta http://bit.ly/bfcbMJ.

Vistaprint tarjoaa tuotteita ja palveluja sekä yrityskäyttöön kuin myös henkilöasiakkaille. Tuotevalikoimaan kuuluu painotuotteita, kuten postikortteja, osoitetarroja ja käyntikortteja; markkinointitarvikkeita, kuten lippalakkeja ja t-paitoja, ja markkinointipalveluja, kuten internetsivuja ja sähköpostimarkkinointia. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys työllistää n. 2,200 ihmistä, Vistaprintin internetsivu on lokalisoitu 22 kielelle ja yritys toimittaa tuotteitaan yli 120 maahan.

www.vistaprint.fi.

Share: