Valokuvien tulostusta iPhonesta

25.11.2009 01:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Canon tuo markkinoille maksuttoman Easy-PhotoPrint for iPhone -sovelluksen (Canon iEPP), jonka avulla valokuvien tulostus onnistuu langattomasti iPhone-puhelimesta ja iPod-soittimesta.

Sovellus on yhteensopiva seuraavien Canon PIXMA –monitoimilaitteiden kanssa: Canon PIXMA MP990, PIXMA MP640 ja PIXMA MP560. Sovelluksen kanssa yhteensopivia laitteita ovat kosketusnäytölliset iPhone 3G, iPhone 3GS ja iPod (käyttöjärjestelmä 2.2.1 tai uudempi).

Tulostus on kolmivaiheinen: sovelluksen avaaminen, kuvan valitseminen ja tulostus. Kun Canon iEPP -sovellus on asennettu iTunes App-Storesta, se tunnistaa tulostimen automaattisesti WiFi-liitännän kautta. iPhone- ja iPod-laitteiden käyttöliittymän kautta käyttäjä voi selata pienoiskuvahakemistoa kätevästi peukaloaan pyörittäen. Kuvat on helppo suurentaa esikatselua varten ja ne lähetetään suoraan PIXMA-tulostimeen näppärästi koskettamalla.

Myös Internetin kuvienjakamissivustoilta ladatut tai iPhone-puhelimella otetut kuvat tulostuvat vaivatta. Lisäksi Canon iEPP -sovelluksessa on kamerapainike, joten myös uusia kuvia voidaan ikuistaa ja tulostaa kuviksi saman tien. Canon iEPP tukee useita tulostusmateriaaleja ja -kokoja ja se tulee saataville marraskuun aikana.

Share: