UPM:lle uusi paperitukkuri Pohjois-Amerikkaan

8.9.2009 08:59Uutiset » Tuotteet ja palvelut

UPM on allekirjoittanut Yhdysvaltain suurimman paperitukkurin xpedxin kanssa monivuotisen jakelusopimuksen. Sopimuksen myötä xpedx alkaa myydä Yhdysvalloissa ja Kanadassa ainoana tukkurina UPM:n päällystettyjä hienopapereita rullina ja arkkeina sekä muita päällystettyjä papereita.

– UPM:n sertifioidut päällystetyt paperit ovat välittömästi helposti xpedxin asiakkaiden saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa, sanoo xpedxin painopapereiden markkinointijohtaja Rob Watson.
– UPM:n korkealuokkaisille papereille on paljon kysyntää ja asiakkaat arvostavat niiden entistä parempaa saatavuutta satojen myyntipisteidemme kautta.

– Sopimus Xpedxin kanssa vahvistaa merkittävästi UPM:n asemaa Pohjois-Amerikan paperimarkkinoilla ja lujittaa rooliamme alueella vahvana toimijana, sanoo UPM:n paperien myynti- ja markkinointijohtaja Ruud van den Berg.
– Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön xpedxin kanssa. Molempien yhtiöiden tavoitteena on toimittaa laadukkaita tuotteita sekä tarjota asiakkaille ensiluokkaista palvelua sekä tehokas ja luotettava toimitusketju. xpedxin asiakkaat hyötyvät UPM:n sertifioitujen ja kestävien tuotteiden valikoimasta.

UPM:n paperituotteet ovat välittömästi xpedxin asiakkaiden saatavilla yli 230 jakelukeskuksessa ja tukkukaupassa sekä sähköisissä kauppapaikoissa Pohjois-Amerikassa.

Share: