UPM Finesse Opticomin mukaan paras

31.12.2007 14:29Uutiset » Tuotteet ja palvelut

UPM Finesse on vahvistanut asemaansa heatset-painajien johtavana hienopaperibrändinä, kertoo tuore Opticomin tekemä tutkimus. Opticomin tutkimus kantaa nimeä Brand Equity Tracking Survey 2007.

Eurooppalaiset HSWO-painajat (Heatset Web Offset) pitivät UPM:ää hienopaperirullien johtavana toimittajana. “Supplier Index” arvioi tavarantoimittajan palvelualttiutta, suorituskykyä ja lojaliteettia.

Länsi-Euroopan arkkioffsetpainajien (SFO) keskuudessa UPM Finesse on vahvistanut asemaansa erityisesti Alankomaissa. UPM Finesse saavutti lisäksi viidennen sijan Keski- ja Itä-Euroopan arkkioffsetpainajien keskuudessa. UPM on tulokseen tyytyväinen, sillä Europapier esitteli brändin Keski- ja Itä-Euroopan markkinoille vain vuosi sitten.

Opticomin “Brand Equity Tracking Survey” kertoo brändien todellisen arvon, niiden vahvuuden ja yleisön bränditietoisuuden suhteessa laatuun ja asiakasuskollisuuteen. Tutkimus perustuu 170 haastatteluun eurooppalaisissa HSWO-painotaloissa, 460 haastatteluun Keski- ja Itä-Eurooppalaisille SFO-painajille ja 1395 haastatteluun SFO-painajille Länsi-Euroopassa.

Lisätietoja www.upmkymmene.fi.

Share: