Teollisuustarralle HD-fleksolaatua

7.10.2011 09:19Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Marvaco_teollisuustarra

Vantaalaisen Keili Oy:n omistama Teollisuustarra Oy on saavuttanut fleksopainomaailmassa arvostetun HD-Flexo -sertifikaatin syyskuussa 2011. Muun muassa laminaatteja ja tarraetikettejä painavan Teollisuustarra Oy:n HD-Flexo -partnersertifikaatti on saavutettu yhteistyössä Marvacon kanssa. Teollisuustarra on nyt myös Suomen ensimmäinen tarrapaino, joka hyödyntää Marvacon tarjoamia FAST round –painoholkkeja muun muassa jatkuvan painatuksen designeissaan.

HD-Flexo -sertifikaatti on osoitus korkeiden laatukriteereiden täyttämisestä painatuksissa. Teollisuustarra Oy:n tasokkaan painojäljen takaa löytyvät Marvacon HD Multiscreen 3.0 ja Supreme Flexo -tuotteet. Ne sisältävät painotalokohtaisesti räätälöidyt HD-Flexo -tekniikat, jotka mahdollistavat markkinoiden parhaan fleksopainolaadun.

HD-Flexo on belgialaisen EskoArtworkin kehittämä menetelmä, joka mahdollistaa muun muassa aiemmin fleksopainamisessa haastavina pidettyjen rajattomasti nollaan päättyvien häiveiden toteuttamisen. HD-Flexo yhdistettynä Marvacon tuotekehitykseen ja tietotaitoon on poikinut erinomaisia tuloksia fleksopainamisen laadussa ja tehokkuudessa. Täyden palvelun fleksoreprotalo Marvaco saavutti ensimmäisenä pohjoismaisena yrityksenä HD-Flexo -sertifikaatin vuoden 2010 lopussa. Fleksopainotekniikan edelläkävijänä tunnetun Marvacon saavutuksiin kuuluu myös digitaalisen fleksopainolaatan tuominen Suomen markkinoille ensimmäisenä vuonna 1999.

Marvaco on osa Packaging Premedia -konsernia, joka investoi vuoden 2010 alussa maailman kolmanteen FAST round -painoholkkien valmistuslaitteistoon Ulvilan toimipisteessä. Laite on Pohjoismaiden ainoa.

Lisätietoa:

www.marvaco.fi/pages/fi/tuotteet.php

www.keili.fi

www.teollisuustarra.fi

Share: