Stora Enson Aurocard uudistuu

7.10.2008 10:47Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Stora Enson uusi graafinen kartonki Aurocard häikäisee pysyvällä vaaleudellaan. Myös kartongin taittolujuus on yrityksen mukaan parempi kuin kilpailevilla taivekartongeilla. Uusi Aurocard sopii erilaisiin painotuotteisiin kuten kirjankansiin, esitteisiin, luetteloihin ja onnittelukortteihin.

Aurocard on tunnettu tuotemerkki kaikkialla Euroopassa. Uutta kartonkilaatua valmistaa Stora Enson Imatran tehtaat ja varastoinnista ja arkituksesta huolehtii Stora Enson palvelukeskus Saksan Baienfurtissa.

– Baienfurtin rullavarasto kattaa useita kartonkilaatuja Stora Enson pohjoismaisilta tehtailta. Uusi Aurocard on yksi näistä, sanoo Stora Enson graafisista kartongeista vastaava Pasi Ahokas.

– Palvelukeskuksen keskeinen sijainti, korkea palvelutaso ja tehokas arkituskapasiteetti varmistavat nopeat ja luotettavat toimitukset asiakkaille ympäri Eurooppaa. Suurin osa graafisten kartonkien toimituksistamme kulkee palvelukeskuksen kautta. Myös tukkurit saavat tarvittaessa nopeasti täydennystä palvelukeskuksen varastoista.

Uusi raaka-ainepohja, paremmat ominaisuudet

Aurocardin laatuominaisuuksia on pystytty parantamaan huomattavasti uuden raaka-ainepohjan ansiosta. Entisen hiokkeen sijasta kartongin valmistuksessa käytetään kemihierrettä. Pinnan valkoisuus, vaaleus ja vaaleuden pysyvyys ovat uuden kartonkilaadun tärkeimpiä ominaisuuksia. Erinomaisen taittolujuutensa ansiosta uusi Aurocard sopii hyvin kansioihin, luetteloihin ja kansiin. Neliöpainoalue ulottuu 200:sta 350 g/m2:iin.

Stora Enson graafisten kartonkien valikoimaan kuuluvat myös sellukartongit Ensocoat ja Ensogloss ja CTMP-pohjaiset Performa 2S ja Chromocard.

Lisätietoja: www.storaenso.com/graphical

Share: