Stora Enso solmi sopimuksia

18.8.2008 10:32Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Stora Enso on solminut ensimmäiset lisenssisopimukset Yhdysvalloissa ja Euroopassa uuden Pharma DDS -lääkepakkauksen valmistuksesta.

Sharp Corporationin kanssa solmittu sopimus koskee lääkevalmisteiden sopimuspakkaamista Pharma DDS -koteloihin. Cadmus Whitehall Groupin ja rlc packaging groupin kanssa solmittiin sopimukset Pharma DDS -koteloaihioiden valmistuksesta ja painamisesta.

– Kolme sopimusta vain kahdeksan kuukauden sisällä uuden pakkausratkaisun lanseerauksesta kertovat markkinoiden voimakkaasta kiinnostuksesta Pharma DDS -ratkaisua kohtaan. Olemme erityisen tyytyväisiä alkavasta yhteistyöstä Sharp Corporationin kanssa ja mahdollisuudesta valmistaa Pharma DDS -koteloita heidän uudella, huippunopealla MGS Stealth -pakkauskoneellaan, sanoo Stora Enson lääkepakkausratkaisuista vastaava Ismo Saarinen.

Uusi pakkauskone on sijoitettu Sharp Corporationin tuotantolaitokseen Yhdysvaltain Pennsylvaniassa.

– MGS Stealth on erittäin nopea pakkauskone, jonka avulla pystymme valmistamaan Pharma DDS -kotelon kaltaista erikoistuotetta tehokkaasti. Koneen tuotantonopeus on parhaimmillaan jopa 220 koteloa minuutissa, sanoo johtaja Rick Seibert Sharp Corporationilta.

Pharma DDS -kotelo soveltuu sekä reseptilääkkeille että käsikaupan tuotteille ja ravinnevalmisteille. Tehokkaan tuotantoteknologian ansiosta kilpailukykyinen kustannustaso saavutetaan sekä pienillä että suurilla tuotantomäärillä. Pharma DDS -pakkauksen kätevä lukitus ja muut ominaisuudet tukevat lääkkeen oikeaa ja turvallista käyttöä. Kotelosta on saatavissa useita eri versioita ja kokoja, joten se sopii erittäin monenlaisille annospakatuille lääkkeille.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone