Stora Enso solmi sopimuksia

18.8.2008 10:32Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Stora Enso on solminut ensimmäiset lisenssisopimukset Yhdysvalloissa ja Euroopassa uuden Pharma DDS -lääkepakkauksen valmistuksesta.

Sharp Corporationin kanssa solmittu sopimus koskee lääkevalmisteiden sopimuspakkaamista Pharma DDS -koteloihin. Cadmus Whitehall Groupin ja rlc packaging groupin kanssa solmittiin sopimukset Pharma DDS -koteloaihioiden valmistuksesta ja painamisesta.

– Kolme sopimusta vain kahdeksan kuukauden sisällä uuden pakkausratkaisun lanseerauksesta kertovat markkinoiden voimakkaasta kiinnostuksesta Pharma DDS -ratkaisua kohtaan. Olemme erityisen tyytyväisiä alkavasta yhteistyöstä Sharp Corporationin kanssa ja mahdollisuudesta valmistaa Pharma DDS -koteloita heidän uudella, huippunopealla MGS Stealth -pakkauskoneellaan, sanoo Stora Enson lääkepakkausratkaisuista vastaava Ismo Saarinen.

Uusi pakkauskone on sijoitettu Sharp Corporationin tuotantolaitokseen Yhdysvaltain Pennsylvaniassa.

– MGS Stealth on erittäin nopea pakkauskone, jonka avulla pystymme valmistamaan Pharma DDS -kotelon kaltaista erikoistuotetta tehokkaasti. Koneen tuotantonopeus on parhaimmillaan jopa 220 koteloa minuutissa, sanoo johtaja Rick Seibert Sharp Corporationilta.

Pharma DDS -kotelo soveltuu sekä reseptilääkkeille että käsikaupan tuotteille ja ravinnevalmisteille. Tehokkaan tuotantoteknologian ansiosta kilpailukykyinen kustannustaso saavutetaan sekä pienillä että suurilla tuotantomäärillä. Pharma DDS -pakkauksen kätevä lukitus ja muut ominaisuudet tukevat lääkkeen oikeaa ja turvallista käyttöä. Kotelosta on saatavissa useita eri versioita ja kokoja, joten se sopii erittäin monenlaisille annospakatuille lääkkeille.

Share: