Sijoittajalle personoitu vuosikertomus

15.4.2013 14:24Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Moni pörssiyhtiö on luopunut painetun vuosikertomuksen tekemisestä tai supistanut sen painosmäärää. Sijoittaja voisi kuitenkin olla otettu, jos saisi vuosikertomuksen painettuna ja personoituna. Persoonallisempi vuosikertomus ehkä luettaisiin ja säilytettäisiin paremmin. Painotalo Elanders teki viime vuodesta yksilöllisen vuosikertomuksen, joka toteutettiin 5 678 erilaisella kannella.

Elanders on suuri kansainvälinen painotalo ja halusi esitellä personoinnin mahdollisuuksia sekä alan osaamistaan. Toimitusjohtaja Mats Nilssonin mukaan työ oli haastava, sillä jokaiseen vuosikertomukseen painettiin erilainen kansi. Nilssonin mukaan tästä selvittiin, sillä Elandersilla on paljon kokemusta suurien kuvamäärien käsittelystä, muuttuvasta tiedosta ja automaattisesta asemoinnista. Elanders toteutti kansien painamisen yhteistyössä Xeroxin kanssa.

Jokainen pörssiyhtiö pitää omaa vuosikertomustaan erityisenä, mutta Elanders voi syystäkin sanoa erottuvansa kansillaan. Vuosikertomukseen panostettiin paljon myös edellisellä kerralla, kun Elandersin vuoden 2011 vuosikertomus valittiin Ruotsin pörssiyhtiöiden parhaaksi.

Share: