Sertifioituja painokumeja?

17.4.2009 11:47Uutiset » Tuotteet ja palvelut

ContiTechin valmistamien Conti-Air-painokumien tuotantolaitokselle Saksan Northeimiin on myönnetty DIN ISO 9001 -sertifikaatti. Suomeen ContiTechin painokumeja maahantuo KTA-Yhtiöt Oy.

Saksalainen tutkimuslaitos TÜV Nord myönsi DIN ISO 9001 sertifikaatin 4.3.2009 ContiTech Elastomer Coatings ContiAir:lle. TÜV Nordin tutkija tarkasti kahden päivän aikana tehtaan valvoen muun muassa tuotannon eri vaiheiden toteutusta ja valvontaa, arkittamon toimintaa ja metallitaustaisten kumien valmistusta. Tuotannon ohjaus ja laaduntarkkailu syynättiin huolella.

– Sertifiointiprosessin myötä yrityksen tehokkuus nousi. Sertifikaatti on todiste edistyksellisistä ja oikein suunnatuista toimenpiteistä laadun ja tuottavuuden parantamiseen. ContiTech jatkaa valitsemallaan tiellä ja takaa, että myönteinen kehitys jatkuu. Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta, mutta TÜV valvoo toimintaa vuosittaisilla tarkastuksilla, kertoo tuotepäällikkö Simo Kanniainen KTA:sta.

KTA varastoi yleisimpiä ContiTechin valmistamien painokumien kokoja ja tyyppejä. Asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä kokoja KTA toimittaa vain noin viikon toimitusajalla.

Lisätiedot: www.kta.fi

Share: