Seri-Deco lanseerasi kangasvalikoiman lateksitulostamiseen

27.8.2012 09:44Uutiset » Tuotteet ja palvelut

3P Inkjet Textiles

Seri-Deco on laajentanut tulostuskangasvalikoimaansa uusilla, erityisesti lateksitulostamiseen soveltuvilla 3P InkJet Textilesin kankailla. Valikoimassa on kahdeksan saksalaisvalmisteista kangasta, jotka soveltuvat kankaasta riippuen hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin esimerkiksi opasteisiin, seinä- ja ikkunaripustuksiin, valokuva- ja taidetulostukseen, mainos- ja sisustuskankaiksi, display-telineisiin, banderolleihin jne. Osa kankaista on Seri-Decon mukaan testattu toimiviksi myös ekoliuotintulostimilla.

3P InkJet Textiles on sertifioitu HP Latex Developer ja sen uudet kankaat ovat täysin yhteensopivia kaikkien HP-lateksitulostimien kanssa. Lateksitulostimella tulostetuissa 3P-kankaissa on jälleenmyyjä Seri-Decon mukaan erinomainen kuvanlaatu ja värikylläisyys. Kangastulosteet ovat lateksiteknologian ansiosta hajuttomia ja välittömästi kuivia, minkä ansiosta ne voidaan toimittaa suoraan eteenpäin jatkokäsiteltäviksi tai asennettaviksi kauppoihin, ravintoloihin, sairaaloihin tai muihin julkisiin tiloihin.

3P InkJet Textiles valmistaa suurimman osan uusista kankaistaan ympäristö- (EN ISO 14001) ja laadunhallintastandardien (EN ISO 9001) mukaisesti. Kankaat eivät sisällä raskasmetalleja, PVC-hartseja, ftalaatteja eikä muita vaarallisia aineita ja ne voidaan käytön jälkeen lajitella energiajakeeseen. Kun tulostuksessa on lisäksi käytetty vain vesipohjaisia lateksivärejä ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavaa tulostustekniikkaa, on lopputuloksena aidosti vihreämpi mainosvaihtoehto.

Share: