Ricoh investoi ohjelmistoyritykseen

31.8.2012 09:07Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Ricoh_PTI

Ricoh Company Ltd. on ilmoittanut tehneensä merkittävän investoinnin PTI Marketing Technologies -yritykseen. PTI on yksi maailman johtavista web-to-print- ja markkinointimateriaalien personointiratkaisujen tarjoajista sekä yrityskäyttäjille että painoille. Investoinnin tarkoituksena on kehittää uusia markkinointimateriaalien hallintatyökaluja, joiden avulla yritykset ja kirjapainot voivat jatkaa tehokkuutensa parantamista ja kasvua. Investointi PTI:hin on osa Ricohin strategiaa tarjota kattavia end-to-end-tuotantotulostusratkaisuja asiakkailleen.

– Ratkaisut tarjoavat asiakkaillemme resursseja kehittyä markkinointipalvelujen tarjoajiksi. Ricohin avulla kaikenkokoiset yritykset ympäri maailman voivat laajentaa liiketoimintaansa monipuolisilla työkaluilla, kuten asiakirjojenhallinnan ohjelmistoilla, alan johtavilla digipainokoneilla ja muilla ratkaisuilla, jotka tähtäävät kilpailuedun tuomiseen asiakkaillemme, Ricohin tiedotteessa kerrotaan.

Ricoh ja PTI tulevat tuomaan yhdessä markkinoille uusia teknologioita, ohjelmistoja ja palveluita, joiden avulla yritykset voivat toteuttaa ajankohtaisia ja monikanavaisia markkinointikampanjoita globaalisti, alueellisesti ja paikallisesti. Ricoh on jo pitkään tarjonnut yrityksille markkinointia ja liiketoimintaa kehittäviä työkaluja, kuten Business Booster- ja Ricoh Business Driver Programme -ohjelmat. Ohjelmien avulla yritykset voivat luoda tuottavampia ja kannattavampia liiketoimintastrategioita. PTI-investoinnin kautta Ricohin asiakkaat voivat laajentaa tuotteitaan useampaan kuin yhteen painokanavaan, esimerkiksi pelkästä suorapostituksesta monikanavaiseen viestintään.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: