Rajala avasi Pohjoismaiden suurimman valokuvausliikkeen

17.12.2008 15:25Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Suomalaisen valokuvausalan uranuurtaja Rajala avasi syyskuussa 2008 Helsingissä Sanomatalossa Pohjoismaiden suurimman valokuvausalan liikkeen Rajala Pro Shopin. Suurmyymälä heijastelee alan uusia tuulia.

Vuonna 1919 perustettu Rajala on kokenut valokuvausalan suuret muutokset. Murroksista on selvitty, kun yritys on kyennyt uudistumaan muuttuvassa maailmassa. Syksyllä avattu miltei 700 neliömetrin kokoinen suurmyymälä on uusi askel markkinamurroksessa. Se on sekä tuotevalikoimaltaan että palvelultaan ainutlaatuinen kokonaisuus.

Myymälän valikoimat kameroissa, objektiiveissa, salamalaitteissa, tulostimissa, jalustoissa, laukuissa ja lisätarvikkeissa ovat Suomen suurimmat. Uusissa tiloissa on yritysten kuvaustarvikkeiden lisäksi Apple-tietokoneet, toimistotarvikkeet, data- ja videoprojektorit. Asiakas pystyy vertailemaan esillä olevia tuotteita helposti ja monipuolisesti. Kuluttajalle laaja valikoima tarkoittaa erinomaista mahdollisuutta löytää oman tarpeen kannalta paras tuote.

Monipuoliset mahdollisuudet kokeiluihin ja testaukseen

Liike tarjoaa uusia mahdollisuuksia välineisiin tutustumiseen. Tulostimet ovat kaikkien kokeiltavissa, kuvakirjojen valmistusta on mahdollista testata. Myymälään on luotu työtila, jossa ammattikuvaajat voivat käyttää ja testata työvälineitä todellisissa studio-olosuhteissa. Tuotteisiin voi tutustua joko omin neuvoin tai Rajalan ammattitaitoisen henkilökunnan opastuksella. Liikkeen asiantuntemus on huippuluokkaa: kysymyksiin löytyy vastaus, olipa kysyjä ensimmäisen kameran ostaja, valistunut harrastaja tai kymmeniä vuosia kuvannut ammattilainen.

Liike tarjoaa ympäristön myös koulutuspalveluille. Myymälän takaosassa on hyvin varusteltu koulutustila, jossa järjestetään mm. digitaalisen kuvaamisen yleiskursseja ja yksittäisten kameramallien käyttökoulutusta.

Syksyllä avattu Pohjoismaiden suurin valokuvausliike on kymmenes Rajala-liike Suomessa. Länsi-Suomesta lähtenyt yritys on laajentanut toimintaansa Etelä-Suomen lisäksi Suomen suurimman koko maata palvelevan fototuotteisiin erikoistuneen nettiostopaikan PROwebSTOREn kautta nyt myös Ruotsiin.

– Rajala on fantastinen esimerkki siitä, että erikoiskauppias ja perheyritys voi menestyä läpi erilaisten jakelukanava- ja teknologiatrendien. Se on ammattitaidossa ja palvelutarjonnassa mitattuna jopa Euroopan mittakaavassa varsin korkealle rankattu firma, ylistää Canonin Euroopan kuluttajatuoteyksikön markkinointijohtaja Jari Heino.

Rajalan toimitusjohtajan Jarmo Helmisen mukaan menestyksen takana on
jatkuva kehittyminen.

– Etsimme koko ajan uusia tapoja auttaa ihmisiä ikuistamaan, säilyttämään ja esittämään muistoja. Myymälän avajaispäivänä käyneet tuhat asiakasta antoivat uskoa, että olemme löytäneet toimivia tapoja asiakkaiden palvelemiseen, tuumii Jarmo Helminen tyytyväisenä.

Linkki: www.rajala.fi

Share: