Pyrollpap laajentaa kartonkitarjontaansa

15.12.2009 01:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Pyrollpapin kartonkien tuotevalikoima on laajentunut. Viimeisimmät täydennykset valikoimaan ovat Printline, Algro Design ja Crescendo.

Erityisesti suurta kestävyyttä vaativiin pakkauksiin, displaymateriaaleihin ja jopa kuljetuspakkauksiin kehitetty hyvän jäykkyyden omaava Printline on kartonki, jolla monessa tapauksessa voidaan korvata aaltopahvi pakkausmateriaalina. Printline on Pyrollin mukaan helppo työstää, sen pinta on sileä ja painettavuus erinomainen. Kartonki on hyvin suoraa ja sillä on huomattavasti korkeampi valkoisuus kuin aaltopahvilla. Printlinen runko on kierrätyskuitua. Pintavaihtoehtoja on useita. Pintapainot ovat 550-925 g/m2. Printlinen valmistaja on Smurfit Kappa Solid Board.

Algro-kartonkien valkoisuus on lähes samaa luokkaa kuin taidepainopapereiden. Ne soveltuvat siten erityisen hyvin esimerkiksi painotuotteiden kansimateriaaliksi. Algro Design Card -kartonkia löytyy pintapainoissa 235-345 g/m2. Se on pintapuolelta kahteen kertaan ja taustalta kertaalleen päällystetty täyssellukartonki, jonka vaaleus, sileys ja painatusominaisuudet ovat korkeaa tasoa. Se soveltuu parhaiten pehmeäkantisten kirjojen ja luetteloiden kansiksi, foldereihin, kortteihin sekä CD- ja DVD-koteloihin. Algro Design Duo on puolestaan molemmin puolin kahteen kertaan päällystetty täyssellukartonki. Se on erittäin valkoinen ja sen kuvantoisto on taidepainopapereiden luokkaa. Parhaimmillaan tämä kartonki on vuosikertomusten kansissa, laadukkaissa pakkauksissa, foldereissa, ruokalistoissa ja displaymateriaaleissa. Algro Design Duon pintapainot ovat 250-380 g/m2.
Algro-kartonkeja on helppo taittaa, stanssata, nuutata, preeglata ja folioida. Algro-kartonkien valmistaja on Sappi.

Kolmas uutuus Crescendo soveltuu tukevuutensa ansiosta yhtä hyvin pakkauksiin kuin graafiseenkin käyttöön. Kyseessä on hyvän ajettavuuden ja työstettävyyden omaava molemmin puolin kahteen kertaan päällystetty sileäpintainen täyssellukartonki pintapainoissa 400-460 g/m2. Sen valkoisuus on korkea, värintoisto optimaalinen ja se kestää pitkään haalistumatta. Crescendo-kartonkia valmistaa MeadWestvaco Corp.

Linkki: http://www.pyroll.com

Share: