Pyroll uudistaa taivekartonkien nimet

18.2.2010 01:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Monipuolisiin graafisiin käyttötarkoituksiin ja pakkauksiin sopivat M-realin valmistamat ja Pyrollpap Oy:n markkinoimat taivekartongit ovat saaneet uudet nimet. Jatkossa nämä kartongit, jotka ovat kuuluneet Pyrollpapin valikoimiin noin vuoden verran, tunnetaan nimillä Avanta Card ja Avanta Vision. Aiemmat nimet olivat Elega ja Solida.

Avanta Card on vahvasti päällystetty, taustasta kertaalleen päällystetty taivekartonki vaativiin kartonkipainotöihin. Käyttöalueita ovat muun muassa postikortit, pehmeät kirjankannet, laadukkaat kosmetiikka-, keksi- ja suklaapakkaukset, CD- ja DVD-kotelot sekä myymälä- ja suoramainosmateriaalit. Pintapainot ovat 200-380 g/m2.
Avanta Card on saatavana myös PEFC-sertifioituna. Kartongin valmistaja on M-realin Kyron kartonkitehdas.

Avanta Vision on vahvasti päällystetty valkotaustainen taivekartonki laadukkaisiin yksipuolisiin painotöihin. Käyttöalueita ovat esimerkiksi postikortit, pehmeät kirjankannet, väritys- ja ristikkokirjat, sudokut, CD- ja DVD-kotelot sekä elintarvike- ja nonfood-pakkaukset. Pintapainot ovat 185-320 g/m2. Avanta Vision on saatavana sekä PEFC- että FSC-sertifioituna. Kartongin valmistaja on M-realin Äänekosken kartonkitehdas.

Lisätietoja: www.pyroll.com

Share: