Puhelinluettelo ilmestyy monikanavaisena

11.9.2013 11:37Uutiset » Tuotteet ja palvelut

On muodikasta sanoa painetun puhelinluettelon katoavan. Vaikka luettelot ovat kutistuneet, eivät ne kuitenkaan suostu häviämään. Vanha tuttu Keltaiset Sivut ilmestyy painetun lisäksi myös tablettisovelluksena ja verkossa.

Fonecta on julkaissut Pohjois-Savon Keltaiset Sivut ja Puhelinluettelon uudistuneena painettuna tietopakettina. Keltaiset Sivut -sovellus etukuponkeineen on lisäksi ladattavissa tablettitietokoneisiin ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta. Luettelon tietoja löytyy myös Fonectan verkkopalvelusta.

Painettu luettelo edustaa kestävää kehitystä. Fonectan mukaan se on tehokas ja erottuva väline, joka perustuu uusiutuvaan PEFC-sertifioituun raaka-aineeseen ja tuotteen kierrätettävyyteen. Fonectan Puhelinluettelot ja Keltaiset Sivut painetaan UPM:n Kaipolan tehtaan valmistamalle paperille, jolle on myönnetty EU-kukka -ympäristömerkki. Paperista puolet on kierrätyskuitua ja puolet sahoilta hyödynnettyä haketta, ja tuotteen valmistus täyttää ympäristökriteerit. Luettelot jaetaan käyttäjille ilmastoystävällisenä Itella Green -palveluna hiilineutraalisti.

Share: