PixMill otti myyntiin vanerilevyn

18.2.2009 14:17Uutiset » Tuotteet ja palvelut

WISA-Image on UPM:n ympäristöystävällinen tulostettava vanerilevy, jonka PixMill on ottanut käyttöön UV-tasotulostuksessa. WISA-Image on päällystetty silkkipaino- ja UV-tulostus -pohjaksi sopivalla pinnoitteella, joka toistaa värit kirkkaina ja kuvat tarkkoina. Säänkestävä WISA-Image sopii hyvin sekä sisä- että ulkomainontaan.

PixMill Yhtiöt on kehittänyt huimasti laitekantaansa kuluneen vuoden aikana ja uudet laitteet, kuten Durst Rho800 -tasotulostin 2,5 m tulostusleveydellä mahdollistavat samalla uusien materiaalien käyttöönoton. Kehittyneet materiaalit tuovat lisää mahdollisuuksia ja uusia käyttökohteita loppuasiakkaiden mainontaan ja markkinointiin.

WISA-Image on kehitetty Iso-Britannian markkinoille, missä se on otettu käyttöön mm. jalkapallostadioneilla ja rakennustyömaiden suoja-aidoissa. Kysyntää on lisännyt Iso-Britannian pirstaloitunut mainonta, jonka myötä ulkomainonnasta on tullut ainoa toimiva massaviestinnän muoto. Monikäyttöinen WISA-Image -levy toimii hyvin myös sisällä kuten messuilla, tapahtumissa tai sisustuselementtinä.

Ekologinen WISA-Image tukee PixMillin tavoitteita panostaa ympäristöystävällisyyteen suurtulostuksessa. Uusiutuvasta ja kierrätettävästä materiaalista valmistetun puuvanerin ympäristökuorma on huomattavasti pienempi kuin vastaavilla muovi- tai alumiinilevyillä.

Lisätietoja WISA-Image -levyn hyödyntämisestä mainonnassa saat PixMill Yhtiöiden myynnistä.

Lue lisää WISA-Image -levystä:
www.upm-kymmene.com
www.wisa.com

Share: