People Group Academyn koulutustarjonta kasvaa

7.4.2010 09:19Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Apple ja People Group Academy ovat tehneet sopimuksen Apple Authorised Training Center -toiminnan (AATC) aloittamisesta Suomessa. Toiminta käsittää Applen sertifioiman koulutustarjonnan sekä kaikkien Applen sertifiointikokeiden järjestämisen. People Group Academy on Suomen ainoa AATC-koulutusta tarjoava koulutusyritys.

AATC -koulutusohjelma käsittää kattavan valikoiman erilaisia sertifiointiohjelmia sekä Mac OS X -käyttöjärjestelmästä että Applen sovellusohjelmistoista. Koulutuksesta vastaavat Apple Certified Trainer -kouluttajat. Koulutuksen jälkeen koulutusohjelman opiskelijan on mahdollista suorittaa sertifiointitesti. Hyväksyttyjen testisuoritusten jälkeen on mahdollista saavuttaa erilaisia Apple Certified Pro – tai Apple Certified Specialist -statuksia.

“Suomesta on puuttunut virallista sertifioitua Apple-koulutusta antava koulutusyritys. Lähimmät AATC-kouluttajat ovat olleet Ruotsissa, eikä koulutusta ole saanut suomenkielellä” toteaa People Group Academyn toimitusjohtaja Janne Korhonen. “Applen markkinaosuus on ollut viime vuosina nousussa, joten uskomme että sertifioidulle koulutukselle löytyy kysyntää sekä it-ammattilaisten että Applen sovellusohjelmien kuten videoeditointiohjelma Final Cutin käyttäjien parista.” uskoo Korhonen.

Share: