OKI takaa laitteensa kolmeksi vuodeksi

12.6.2009 13:28Uutiset » Tuotteet ja palvelut

OKI Printing Solutions on pidentänyt kaikkien tulostimien, faksien ja monitoimilaitteiden takuuajan kolmeksi vuodeksi.

– OKI-laitteet on valmistettu kaikkein korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti ja takuuajan pidentäminen kertoo, että luotamme laitteiden kestävyyteen, sanoo OKI Printing Solutionsin Suomen maajohtaja Teemu Kaski.

– Tuotteiden laadussa olemme jo pitkään olleet markkinoiden johtava yritys. Tuo asema vahvistuu entisestään takuuajan pidentämisen myötä.

Takuun voimaansaattaminen on helppoa: asiakkaan tulee vain rekisteröidä tuote 30 päivän kuluessa ostopäivästä internet-lomakkeella, puhelimitse tai kirjeitse antamalla nimensä, osoitteensa, tuotteen sarjanumero ja ostopäivä. Takuun muoto riippuu laitemallista. Suurimmalla osalla laitteista huolto tapahtuu asiakkaan tiloissa, sisältäen matka- ja työveloitukset sekä varaosat. Pienempien pääasiassa mustavalkolaitteiden kohdalla takuuhuolto edellyyttää laitteen toimittamista jälleenmyyjälle tai huoltoon.

– OKI Printing Solutionsin menestys jo vuosia perustunut paljolti siihen, että olemme osanneet ennakoida asiakkaidemme muuttuvat tarpeet ja vastata niihin, sanoo maajohtaja Teemu Kaski.

– Takuuajan vapaaehtoinen pidentäminen kertoo aktiivisesta otteestamme ja lisää toivoakseni asiakkaidemme luottamusta siihen, että olemme yhdessä heidän kanssaan tulostusmarkkinoiden kärjessä.

– Uusi pidennetty takuuaika antaa asiakkaillemme täydellisen mielenrauhan. Samalla se mahdollistaa meille nopean reagoinnin, jos asiakas tarvitsee tuotetukea rekisteröinnin jälkeen. Voimme myös paremmin olla yhteydessä asiakkaisiimme heidän valitsemansa kanavan kautta.

Lisätietoja: www.oki.fi

Share: